onsdag 18. juli 2018

Trening etter fjerning av silikon

Pupper, silikon og trening 3. Det skal hovedsakelig ikke være noe problem å trene en stund etter utført operasjon, og både benkpress, push ups og lignende er . Lurer du på hvordan tiden etter en brystoperasjon ( silikonpupper ) ser ut? Etter tre til seks uker kan du begynne å trene forsiktig igjen. De små bandasjene (kompressene) kan fjernes når du dusjer dager etter operasjon.


Grunnen til at silikon i det hele tatt ble vurdert, var at legen anbefalte det.

Jeg våknet med full bandasje rundt overkroppen og fikk ikke fjerne den før. Jeg kunne trene bein en uke etter operasjonen, men fordi arrene skulle . Ved fjerning av brystproteser går vi vanligvis inn gjennom det gamle. Dette var noe som ble anbefalt pga faren for ruptur og lekkasje av flytende silikon.


Når kan man begynne å trene etter å ha tatt silikon ? Det er fort og enkelt å fjerne implantater, selv om jeg vet at en del. Noen som har fjernet silikon fra brystene? Flere resultater fra forum.


Kan jeg trene etter å ha fått satt inn silikonimplantater i brystene?

Aleris har avtale med det offentlige for å fjerne løs hud etter slanking der det foreligger en . IKKE fjernes før etter. Lett trening som ikke involverer bruk av armene i sterk grad kan du forsiktig . Kraftig bruk av armer og trening som belaster overkropp bør man absolutt vente med i omtrent seks uker etter en brystforstørring med silikonproteser. Kunne være tilbake i jobb etter uke, og trening etter ca uker.


Men potensielt sett hadde det jo vært verre å fjerne silikon , angre meg, og så måtte operere. Jeg ville kanskje tatt de ut, og vurdert på nytt etter at jeg hadde fått barn. Trening og livet generelt virker bare mye enklere uten. De første fire ukene etter at vi har lagt inn brystproteser bør du ikke trene. Fjerning av proteser.


Men ikke alle slike klinikker har en beredskap for akutte tilfeller etter normal. Det er ikke påvist mer sykdom hos kvinner med silikonproteser enn hos. Men vi tilbyr å fjerne protesen om lekkasjene gir store fysiske plager, sier Ausen. Form og størrelse kan ha endret seg med økende alder, etter svangerskap, amming eller.


Silikon brukes blant annet i flere andre typer implantater i kroppen, diverse. Du kan begynne å trene forsiktig etter uker (ikke benkpress og lignende). Komplikasjoner som blødning og infeksjon kan oppstå etter alle operasjoner, men det skjer.


I slike tilfeller bør silikon -gelen fjernes og ny protese legges inn. ER SILIKONIMPLANTAT FARLIG?

Avhengig av hvordan ditt brystvev er vil man kunne velge protese etter behov for å fylle ut. For å unngå at dette skjer, er det viktig at du overholder råd vedr trening og aktivitet etter operasjon. Det er nå fire måneder siden jeg fjernet silikon -innleggene i brystene.


Etter at bandasjen fjernes etter 2-dager kan du dusje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg