fredag 27. juli 2018

Marrakech jotun stue

Matchende fargekombinasjon. Luksuriøs stue med varme farger og eksklusive detaljer. Etter gradvis nye møbler i stuen , har det blitt litt for mye grått i rommet.


Jeg lurer derfor på om marrakesh kan brues der, og sand på resten av . En varm beige farge som passer nydelig sammen med Egghvit, Sand og Sans. Stilig og populær bruntone!

Noen som har marrakech farge i hjemmet sitt? Lurer på å male stuen vår. Tips til fargetoner eller andre farger som kan passe? Denne Pinnen ble oppdaget av Steffi H. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Med kalkmaling får du en helt matt vegg med . Marrakech , men nå sprer brunt seg veldig. Stue fra Jeanette, møbler og interiør.

Men det var feil farge. Fridas lille hjem fridaslillehjem. Sofa fra Bohus, bord fra Classicliving, interiørinspirasjon. Stuebord fra classicliving, sofa fra Bohus.


Hvordan velge farge vegger stue. Det var Pernille Eskildsen, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Nydelig interiør i stue fra Jeanette.


Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk, mens karmene rundt åpningen . Pauls Blue er supertøff på barnerommet. Mannen er bortreist i helgen og her hjemme er det sykestue. Stuespisestue : Et fantastisk stort og flott spisebord i rkt eik, str. Søk etter din farge. Finn riktig farge og maling for ditt behov her.


Jotun Lady Minerals liter. We are thrilled to finally share the end result from our little renovation – the fresh paint! We rolled up the sleeves and did the painting ourselves, .

Perfekt, ren og fin å blande med andre farger. Tar ingen annen farge til seg. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . I fjor sommer gikk jeg løs på stuen i gårdshuset på småbruket. Vi skal male hele huset i sand med fondvegger i marrakesh :). Jeg har hatt fondvegg i marrakesh før, og elsker den fargen, men den blir.


Fargen marrakech er helt nydelig! Grei å ha på en vegg i ett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg