fredag 13. juli 2018

Beste vits

Småskolen skulle avslutte før jul med et stort julespill som alle var svært opptatt av. Men en dag kom lille Anders hjem og var aldeles utrøstelig. VG Nett) Etter ett års intens forskning kunne forskerne torsdag presentere verdens morsomste vits. Aktuell: Spiller revy med Løgnaslaget, Lyden av Løgnas, og har i disse dager vært profesjonell artist i år.


Kåret til verdens beste vits for noen år siden.

Sherlock Holmes og Dr. Watson drar på campingtur, . Vitser fra Nord-Norge 10. NOMINERT TIL ÅRETS BESTE VITS 16. Flere resultater fra finansavisen. NM i tørr humor - Norges beste tørre vits.


Er det mulig å finne fram til verdens beste vits ? De samlet tusenvis av vitser og ba leserne velge sin favoritt.

Resultatet av kåringen begeistret . Vi jakter på Norges beste vits. Per svarer: det er ingen vits, for i morgen kommer nabokona og blåser den opp igjen. Side med tusensvis av vitser i mange ulike kategorier. Blondinevitser, gåter, svenskevitser, tørre vitser og mye mye mer.


Det beste utvalg av Norges beste vitser. For barn i alle aldre. Hundrevis av tørre, blaute, teite, morsomme og elendige vitser tikket inn, og jeg har humret meg gjennom stort sett alt.


Og her kommer de beste. Danskene har for lengst kåret den beste it-vitsen i flatlandet. Les historien om mannen i varmluftsballongen nederst i saken. Menneskets beste venn har fire ben, og kalles soffa. Hesten kunne ikke vedde på travbanen, fordi den var blakk.


Hvilket dyr på Nordpolen har to pukler? Ute etter å bli barnets favoritt med noen morsomme vitser ? Vi har samlet en liste med de beste barne vitsene her, slik at du kan få barna til å le .

Om du likte videoen setter vi pris på en like! Del gjerne videoen videre! Re: Verdens beste vits. Opprinnelig skrevet av TurboJenta.


Da hørte jeg fyren på andre siden noe nervøst si: -Du, jeg må ringe deg opp igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg