onsdag 11. juli 2018

P piller fakta

P piller fakta

Luftmasker kan hækles enten som start på et nyt stykke hækletøj, for at slå masker op. Eller midt i en opskrift. Princippet i masken er. Forkortelser: Lm​:​​ Luftmaske.


På denne måten har du fastmasker i hver ende og fastmasker langs. Start med å hekle luftmasker og fest i en ring (bildet over til venstre) og hekle fastmasker i den ringen eller hekle seks fastmasker i en . Jeg ved ikke noget værre end at skulle hækle en lang række luftmasker , for bagefter at skulle hækle fastmasker i alle luftmaskerne, jeg syntes det er rigtig træls. I denne danske videoguide vil du lære, hvordan du hækler luftmasker , fastmasker og vendemasker. Du vil også lære at tælle rækker og masker. Hopp over luftmasker og hekle fastmaske i neste luftmaske.


Det skal være hele rapporter. FASTMASKER (fm) - Legg opp så mange luftmasker. Opstart, luftmasker og fastmasker. Hækleskolen fra Vilstrups Univers og Hobbygarn.


Her viser jeg hvordan man laver luftmasker og. Vi har heklet rundt og rundt med fastmasker , men du kan hekle med. Før du begynner bør du ha lært deg å hekle luftmasker , fastmasker og . Det fløyelsaktige stjernemønsteret er et heklemønster på middels nivå.


Du må vite hvordan du lager luftmasker , fastmasker , dobbeltstaver, . På denne filmen hekles knappehullene ved å hekle langs arbeidet med fastmasker. Der knappehullet skal være hekles luftmaske , hopp over et lite stykke og . Mål prøvebitens maskefasthet uten å strekke den. Klipp av tråden og fest den langs fastmaske fm raden. Kjedemasken hekler du mellom to luftmasker i endene av en rekke. Masker lm luftmaske fm fastmaske km kjedemaske m maske.


P piller fakta

Se fargetabellen for hvilke farger du skal bruke. Den første kluten er enkel og består kun av luftmasker og fastmasker. Fortsett å hekle fastmaske (fm) i hver luftmaske (lm) langs hele oppleggsraden = 69. Første fastmaske i på en rad hekles som to luftmasker. Når diagrammet går over.


Genta punkt så du har to små blomster til de to . Slik gjer du: Fm fastmaske. Hekle like stykker. Vend kvar rekke med ei lm.


P piller fakta

Alle omganger begynner med luftmasker som ersattetr 1. Jeg opdagede at der rent faktisk fandtes en måde, hvor man, på samme ti hækler en luftmaske og en fastmaske. Det vil sige at når du når til enden har du ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg