torsdag 19. juli 2018

Meny nettbutikk

Se alle hentepunkter her . Vi i MENY slåss for å gjøre utvalg og kvalitet tilgjengelig for flere. Nå tilbyr vi som første dagligvarekjede i Norge også nettbutikk ! Du får samme store . Handle matvarer på nett og få MENY -kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem! Se ukens kundeavis og hundrevis av middagstips.


Lurer du på om du får samme varer i nettbutikken som i din lokale butikk? Eller om du kan bestille varm mat og alkohol hjem? MENY Nettbutikk – – Vurderingen 4. Vi har nå testet meny og kolonial to ganger hver, og vi endte opp med å gå for meny.


Som Trumf-medlem hos MENY får du personlige tilbudskuponger på varer du kjøper. Bestill dagligvarer på nett og få det levert hjem. MENYs har samme store utvalg og gode tilbud på nett ( meny.no) som i butikk.


Så nettbutikken i dag utgjør altså én Meny -butikk, sier Kjuus, som . Marte Lehne Brandt og familien tar ukeshandelen i MENYs nettbutikk , og får. Dagligvarekjedene i Norge har stått på sidelinjen i flere år. Nå ser Meny ingen vei utenom å tilby netthandel.


Kolonial tilbyr gratis frakt, og blir dermed også pristestens billigste nettbutikk. Kristine er en del av en småbarnsfamilie med to barn som bor på Rykkinn. Hun handler i MENYs.


Meny nettbutikk

Vi har i tillegg hundrevis av oppskrifter du kan handle med et klikk. Nå kan du bestille varer fra TINE Kjøkken hos Meny Nettbutikk. Få varene tilsendt på døren, eller til et hentepunkt.


MENY MENYs nettbutikk tilbyr netthandel gjennom butikker i de største byene i landet. Spar tid i en hektisk hverdag! I den nye nettbutikken til SPAR kan du enkelt plukke dine favoritter fra butikkhyllene – uten å være i butikken!


Meny nettbutikk

Nå leverer SPAR Nettbutikk også til bedrifter! Her kan du enkelt bestille din take away. Velg henting i Ravnkloa, Solsiden, Heimdal eller Kristiansund.


Trine Sandberg, som står bak Trines matblogg, og Meny -sjef Vegard. Lars Georg Teigen og Pål Rønning fra Making Waves fortalte om bruken av kundedata i Menys nye nettbutikk. Klikk her og du sendes til Meny sin nettbutikk. Det fungerer best når man logger.


Meny nettbutikk

Vi leverer catering i Oslo og omegn. Varierte og spennende menyer. Enkel bestilling i nettbutikk hele døgnet. Se hjemmeside for meny og mer informasjon.


Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen. Vi har fått i eksamensoppgave å sette opp en nettbutikk , og valgte å lage en fiktiv . NETTBUTIKK -KJØPMANN: Martin Gran, Meny Revetal, har alt utstyret klart for å drive nettbutikk. Foto: Stian Ormestad. REVETAL: Hjemkjøring .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg