tirsdag 24. juli 2018

Store sjokolademuffins

Alle kjenner til de store deilige muffinsene som selges hos Narvesen og 7- elleven. Store luksuseksemplarer av sjokolademuffins - slik du får dem på café. Riktignok går det med både kakao og 3g kokesjokolade til muffins. Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Disse store muffinsene er både saftige og gode.


Pynt med melisglasur.

Ekstra saftige sjokolademuffins med store sjokoladebiter. Elsker du sjokolade er dette muffinsen for deg. For ekstra fyldig smak kan du bruke biter av mørk . Kjenner du noen som IKKE liker sjokolade? Og putter du store sjokoladebiter i bakst i tillegg, er i hvertfall jeg først i køen til å . By dine gjester på store mektige sjokolademuffins. Lett å lage og utrolig godt!


Det er fort gjort å lage en porsjon av disse muffinsene, og det er absolutt verdt innsatsen.

De kan minne om de man kjøper som er innpakket . Det tørre og det våte blandes hver for seg, deretter røres det såvidt sammen. Røren skal IKKE bli jevn, da blir resultatet bare seigt . Nydelige sjokolademuffins var klar til fotografering før de skulle fortæres. Og hvordan få til store muffins som stikker langt over formen? Da de våknet litt utpå ettermiddagen overasket jeg med nybakte sjokolademuffins.


Store smil dukket fram og appetitten var tilbake. Store og saftige muffins med smak av blåbær. Disse gode cupcakesene blir luftige og gode, og på toppen brer du godt med den gode.


Myke, deilige og store sjokolademuffins. Server med enkel krem laget av kremfløte og Oboy-pulver. Passer perfekt i bursdag. Se hele oppskriften her! Det var stor sjanse for at personen i andre enden bare la på.


Oppskriften gir små eller store muffins. Fordel røren i store muffinsformer. Dette blir store muffins. Lager du muffinsene i mindre former, får du .

Mørke muffins med masse smak , i kombinasjon med fyldig, lys sjokoladekrem - disse vil garantert bli en hit på kakebordet for både store og små bursdagsgjester. Perfekt til bursdag eller andre festligheter. Gir cirka muffins , avhengig av størrelsen på formene. Det er den typen muffins som Carrie spiser i Sex Og Singelliv,.


Ha smøret i en stor bolle og bland med miksmaster til det er kremete og gjevnt. Deilige glutenfrie muffins pyntet med mokkabønner, valnøtter, melis eller glasur. Ingredienser til ca. Saftige sjokolademuffins med flak av chips er en utrolig god og spennende. Ikke bruk håndmikser Dersom du bruker en håndmikser er sjansen for å blande for mye stor.


Her er elleve tips til perfekte muffins. TORO Sjokolademuffins kan lages som små muffins (stk.) eller store muffins (-stk.) Muffinsene er luftige og med god smak av sjokolade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg