fredag 20. juli 2018

Dnb ny mobilbank

Dnb ny mobilbank

I den nye mobilbanken lager vi stadig nye tjenester som skal gi deg de beste brukeropplevelsene og god oversikt over din økonomi. Den gamle appen vil snart . Vi har flere smarte apper som gjør hverdagen enklere. DNBs mobilapp gir deg full oversikt over økonomien din og mulighet til å bruke de banktjenestene du trenger med noen få tastetrykk. Enkelt og praktisk når du er.


Noen vil oppleve å få en helt ny mobilbank fra 14. Med ny mobilbank har Android-brukere fått tilgang en enklere og mer. Det er så enkelt å greit å betale regninger via mobilbank. Som vi har skrevet tidligere har banken bygget den . Det blir den største overhalingen av appen siden den først gjorde sin . En solid nedgradering og gammeldags, mener en.


Flere uttrykker misnøye over DNBs nye app. Appen er fortsatt ung, påpeker DNB. Mens apper som Spare og det opprinnelige . Nå ruller selskapet ut en splitter ny mobilbank for ikke å tape i kampen om . Slakter DNBs nye mobilbank. Og for kort tid siden kom også . Ny tjeneste løfter mobilbanken til et nytt nivå. DnB NOR kjerne konsolidering.


Dnb ny mobilbank

Over prosent av de aktive kundene våre bruker den nye mobilbanken. Denne trenden vil fortsette i takt med at vi utvikler ny funksjonalitet, og . De siste årene har vi lansert tjenester som Vipps, en flunkende ny mobilbank med stadig økende . Sparebanken Vest (SPV) skal etter planen lansere ny mobilbank til . Halvor Lande er ny daglig leder i Aprila Bank. Ser ut som den nye blir litt mer innholdsrik,. Derfor håper vi disse filmene kan være til god hjelp.


DNB Puls, forteller Lunde. Oljeeventyret er på hell. Du gir lommepenger fra den nye mobilbanken. Du kan overføre lommepenger til barnets lommepenger-app fra den nye mobilbanken. Nå får de første kundene teste deres nye mobilbank.


Dnb ny mobilbank

SB-journalistene skulle logge seg inn på DNBs mobilbank torsdag morgen. Banken oppretter ny stilling for å satse på bærekraft: – Skal bli en del av vårt DNA . BankID på mobil bestiller du i nettbanken din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg