fredag 6. juli 2018

Nakkekoteletter i tomatsaus

En vanlig måte å steke koteletter på er å langtidssteke dem i fløtesaus i ovnen. Da blir de billige kotelettene møre og gode, og smaker som . Denne retten har du klar på minutter og jeg er ganske sikker på at den vil falle i smak for hele familien. Legg kotelettene taksteinsvis, altså litt på skrå oppå . Kotelettene stekes ferdig i ovnen sammen med grønnsaker, . Svinekoteletter i velkrydret tomatsaus er en spennende oppgradering av en gammel klassiker.

Det høye proteininnholdet og den kraftige . Kanskje disse også frister? Brassert svineknoke med brunkål. Det er lite jobb å lage det, . Kjøp Langstekte koteletter og resten av ukeshandelen med ett klikk! Denne lages raskt og effektivt, og står i ovnen mens dere er på tur eller . Denne gryten passer til små og store fester.


Det høres kanskje litt råflott ut med koteletter med tomater og vin på en hverdag.

Den lille slanten med vin gir sausen en mye mer spennende . Da er kotelettene gjennomkokte og møre sammen med grønnsakene, og du får en deilig, mild tomatsaus. Serveres direkte fra formen. Ca kg koteletter , i dag ble det svinekoteletter, men jeg foretrekker. Og ikke bare er den go men sunn også. Her har du oppskrift på en god gammeldags familiemiddag til hverdags.


Retten stekes ferdig i . Brun nakkekoteletter i minutter på hver side. Med soppsaus, tomatsalat og potetbåter blir det rene festmaten. Da vi møttes for snart ti år siden, rørte jeg ikke koteletter. Det var noe jeg hadde unngått å spise, antageligvis etter å ha spist altfor mange tørre, . Oppskrift på koteletter stekt i ovn med grønnsaker og saus. Innlegg om tomatsaus skrevet av Maja og Anne.


Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger. Kjøttboller i tomatsaus. Sett litt ekstra smak på grillmaten med en skikkelig god BBQ-saus. Du kan benytte den .

Denne middagen er for de dagene du helst vil at maten skal lage seg selv. Første bud for et vellykket resultat er kottiser av ypperste kvalitet fra økologisk . Risotto kan være genial restemat! Bruk det du har i kjøleskapet, som rester av nakkekoteletter og tomatsaus. Potetmos : Skrell og del poteter i biter og kok møre i usaltet vann. Tilsett melk og smør og mos sammen til pure.


Omelett med tomatsaus og avokadosalat. Hvilken saus er god til koteletter ? Nakkekotelett i sursøtsaus med gulrot-mango. Ellers synes jeg rosépeppersaus eller f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg