tirsdag 24. juli 2018

Pris farge ettervekst

Pris farge ettervekst

Striper Bryn og vipper. Vi er for tiden frisører og lærling på salongen vår. Vi er en salong som er opptatt av miljøet og bruker derfor mest mulig miljøvennlige og naturlige produkter i . Herre klipp og barb. Balayage Bryn og vipper. Oppsettning Kur Permanent . Den beste for det meste.


Pris farge ettervekst

Utruli flott og trivelig, gikk fort . JK Barber Shop er din lokale Barber Shop. Vi tilbyr alle slags moderne og innovative tjenester innen hårpleie. Vi er stolt over å tilby kundene våre et bredt . Alle Andre behandlinger. Maria er spesielt dyktig på herreklipp , barneklipp og langt hår dame klipp og farge.


Dameklipp ny frisyre. En så lenge er jeg kjempefornøyd med service. Og må jeg si at kaffe og twist smaker godt når enn venter på at andre skal bli ferdig. Ulrikke Valvik Mitchell.


Pris farge ettervekst

Aprés holder til i Stavanger. Inkludert i klipp er også føn. Ukens kundefavoritter. Barneklipp (t.o.m år). Klassisk herre klipp.


Floke ynskjer å gje deg ei oppleving av kvalitet, velvære og ro. Aldri vært så fornøyd før, så jeg kommer . Klippskjeggtrim. Selv om dagene er hektiske for dere, er det bare hyggelig å komme til dere. Kjempefornøyd med klipp og farge . Tusen takk for flotte klipp.


Vask klipp og føhn, styling. Veldig fornøyd med servicen, klippingen og den fine samtalen. Mennene skal få en klassisk herreklipp , to av kvinnene klipper skulderlang bob, mens de to siste kvinnene skal klippe opp håret, men beholde . Malin er alltid smilende og hyggelig, og elsker smalltalk med . Extension Krøller permanent.


Skjegg Student kl 9-14 . Ingunns Frisørsalong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg