onsdag 4. juli 2018

Sursøt agurksalat

Agurksalat er det naturlige valget til laks og annen fisk. Eddiken gir en frisk smak på agurksalaten. Enkel og tradisjonell agurksalat med lake av vann, sukker og eddik.


Til Laks og Ørret er agurksalat et must for mange. Her har du oppskrift på agurksalat.

Kokt laks med agurksalat er tradisjonell, norsk festmat som gjerne serveres på selveste nasjonaldagen. Sandefjordsmør er god saus til laks. Sursøt agurksalat passer til laks og annen fisk. Skyll agurken og skjær den i tynne skiver, for eks på en mandolin.


Lekker marinade, sursøt sidesalat og ris gjør denne retten komplett med spennende smaker. Laks med sursøt rømme, agurk og eddiksalat og poteter. Tilsett rømme og rør godt.

Smak til dressingen om du synes det er passe mye søtt , salt og surt. Skjær agurken i tynne skiver . Kokt kald laks med agurksalat er tradisjonell, norsk festmat som gjerne serveres på selveste nasjonaldagen. Nå har vi stor tolgang på laks, . Kanskje disse også frister? Torsk med sursøt saus. Prøv Wenches med varmrøkt laks, avocadokrem og agurksalat.


Avslutt med de sursøte agurkskivene, og eventuelt syltet rødløk. Fortsett med å lage agurksalat før smørbrødene lages. Høvle agurken i lange tynne skiver langsetter agurken, bruk en . Bland godt sammen og la stå i. Med koriander og karripasta blant ingrediensene har Lise Finckenhagen tilsatt litt Thailand i fiskekakene sine. Spicy torskeburger med sursøt agurksalat , chiliaioli og Kalamata-oliven. Pulled pork i en japansk dampet bolle med sursøt agurksalat og chilimajones- dipp.


Tres Besos ovnsbakt chevre met . Blekkpasta med Laks, Chilli og Sursøt saus – Perfekt til Halloween!

Man kan servere den med mye spennende tilbehør, men en tradisjonell frisk agurksalat og kokte nypoteter med dill, er alltid vellykket. Bruker du grovt rugmel til . Falafel i pita med agurksalat - Godt. Finn noe godt å spise. Fiskekaker med sursøt agurksalat - Fiskekakene har fått masse deilig krydder, og i stedet for . SURSØTT : En klassisk agurksalat passer svært godt til de svenske järparna.


Men den har så mange andre bruksområder. Du får kulturopplevelser av mat og mat tar . Kylling Sate kr 2100. Gryte Massam kr 1800. Kjøtt, masamankarri, kokosmelk, grønnsaker og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg