fredag 6. juli 2018

Strikke enkel smekke

Men så enkelt var det ikke. Oppskrift på Baby- smekke. Stempelet som du har brodert klipper du fint til og syr fast til smekke og. Det eneste du trenger er ei enkel strikkeoppskrift og den kommer her:. Siklesmekkene er strikket etter denne enkle oppskriften.


Det går helt greit å strikke 2-stykker på en kveld!

Kom over en oppskrift på en skikkelig stilig smekke og har fått tilllatelse av Julia til å legge ut. Smuleblogg: Bandana - smekke for tøffe gutter (eller jenter). Jeg ble veldig fornøy går den er enkel og rask å strikke så derfor vil jeg dele . Greit med enkle småplagg inn i mellom som liksom går av seg sjølv. Så fine smekker du har strikket med søte detaljer.


Denne gangen er det en enkel , men praktisk smekke. Så skal du felle for halsen slik: strikk masker, fell masker, strikk masker. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Jeg har strikket noen søte smekker i fine farger av bomull. Strikk rundt på settpinner eller . Smekke uten stropper måler ca.


Bruk dobbel Mandarin Petit eller et annet bomullsgarn, og pinne nr. Flytt merketråden etter pinne 1. Kjole med smekke og rysjer, strikket Baby Lama. Vanskelighetsgrad: Middels.


Lagerstatus: På lager. En fordel med å ha noen uferdige strikkeprosjekter liggende er at når en har liten strikketid så er det ikke så mye som skal til for at en har . Og med ny bok i hus, så møtte jeg jo strikke noe av det som var i den også. I boka var det en fin og enkel smekke , som jeg tenkte ville gå fort å . Selv blondekanten er strikket. Du trenger nøste Bjørk eller annet bomullsgarn til ca p 3-3.


Har ikke sett sånn strikking før. P vil du finne 3oppskrifter for enkle forretter samt tusenvis av . Jeg elsker at den er enkel , kjapp å strikke , og at kanten kunne. Veldig enkel og nydelig kjole til små jenter.

Ingers hals: Lett å strikke , god og varm å ha på. Min barndoms halser var ribbestrikket og hadde en slags smekke i tillegg til selve halsen. Kluter har en enkel form, som kan strikkes med mønstre og farger i et utall.


I boka finner du både grytekluter og vaskekluter, men også håndkle, brikke, smekke. Høst Multifunksjon Business Lange Skjerf Enkel Alt Matcher Sjal Herre Svart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg