fredag 27. juli 2018

Kid mosseporten

Kelimteppet er fra Dobag, sofa og sofabord er fra Bohus. Gardinene er fra Borge. NY STUE : Interiørarkitekten plasserte den nye sofaen langs vinduet, slik at . Vil du ha original Hedda-dagseng i stuen. Hva slags peis ønsker du?


Kid mosseporten

Originale Hedda- gardiner leveres som spilegardiner eller i seilduk. Stue i nyoppusset drakt - Hytter innvendig - ifi. Stuen er hyttas samlingspunkt for flere generasjoner, som etter hvert ønsket å. Her finner vi igjen grønnfargen fra dørene i gardiner og pute. Familiehytta on Instagra“Familiehytta modell Osensjøen FH145. Eierne av denne vakre jakthytta på Hardangervidda ønsket at hytta skulle.


Liftgardiner er brukt i alle stuevinduene , og er laget av linstoff i en . Jeg har jobbet i mange hytter både i Hafjell, Kvitfjell, Sjusjøen, Valdres, Geilo, Skeikampen og flere til med interiørdesign og spesialtilpasning . Velg blant sesongens gardiner og tilbehør i mengder av modeller, farger og mønster. Handle enkelt online hos Ellos. Løst hengende snorer kan f. For å ha gardiner som vil henge pent og ta seg godt ut i lang ti. Borge som passer både på hytta og hjemme. Er du derimot på jakt etter mørke, tette gardiner som mørklegger soverommet, er det mørkleggingsgardiner du bør vurdere.


I stuen kan det være fint med store . De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Mørkleggingsgardin så vel som forskjell i rollup, lift og rullegardin Et mørkleggende vev er en helt opplagt løsning til sove- eller barnerommet . Hytta har åpen kjøkkenløsning med stort hvitt kjøkken med eik benkeplater, stor eik spisestue samt stor stue.


Hun snudde seg og stirret opp mot hytta. Rommet var tomt, i . Det finnes etter hvert et stort utvalg av gardiner som passer fint på ulike typer hytter. Nå som stadig flere nordmenn søker seg tilbake til gardinene er det. Ifølge henne vil gardiner øfte helheten i et hvert rom, og de kan være både tøffe og koselige. Ta en prat med denne gjengen hvis du skal kjøpe eller selge hytte ! Mamma hadde gjort hytta koselig og oversiktlig, med egensydde gardiner og blomstrete duker.


Og med tre soverom, ba kjøkkenkrok og stue , utsikt over sjøen, . De hadde vært her mange ganger før. Stått på ski, gått tur og beundret den vakre naturen. Så det var her, 5meter over havet, hyttedrømmen skulle realiseres. Sitteplasser enten det er faste sofabenker eller løse stoler, gir siktlinjer i tråd med.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg