fredag 8. april 2016

Ventetid gravid dikt

Baby og småbarn innlegg 20. Flere resultater fra forum. Har sotte på nette å sett etter fine babydikt til scrappealbumet æi skal lage til vår lille prinsesse. Her kommer noen nydelige dikt , satt med tåran . Dikt fra baby i magen 15.


Mammanett (KK Mamma forum) forum.

Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid. Noen som har noen fine dikt , sitater o. Her er noen fine dikt og ordtak som kan brukes til nyfødte og litt større babyer, nybakte mødre og fedre, til dåpsbarn, til egne barn, til andres barn. Så søt du er, gravid og barfot. Det diktet er så vakkert!


Instead of wishing away nine months of pregnancy and complaining about the . Nyt de siste ukene før termin. Bruk de siste ukene før fødselen til å ta vare på deg selv. Snart er det noen andre som er i fokus.

Gravid kvinne og mann sitter i sofa . Møllehaves dikt forteller noe om at livets mange ventetider lærer oss tålmodighet. Ventetid - Josteins blogg jostein56. Da hun gikk rundt med deg og var gravid. Nå er fokuset rettet på selve feiringen av den kommende mor, og gjøre den lange ventetiden til den gravide litt kortere.


Mislykket graviditet eller tap av et barn? Bruk denne ventetiden til å snakke om ulike tema: Hva tenker dere om fødselen, avskje obduksjon . Et dikt av min kjære. Hvem fant opp jobb på en lørdag og søndag ? Skulle tatt med meg den personen på fisketur . Vi har samlet noen av våre favoritt dikt på et ste slik at du skal kunne finne inspirasjon til hva du kan skrive på kortet.


Anbefalinger › Lesetips › (language) › nor-NO Svangerskap, fødsel og mammasjokket! Biblioteket har mange interessante bøker om graviditet. Dagbok om ventetida mot fødselen. Dette er dikt for deg som vil lese om eksistensielle erfaringer som mange mennesker har til felles.


Da datteren var to år gammel, ble Trine gravid på nytt. Kom på dette vakre diktet som jeg har funnet på en eller annen nettside. VENTETID Hjartet mitt er fylt av ei sitrande glede, ei glede eg vernar .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg