tirsdag 22. januar 2019

Hvem er pulverheksa

Og hva vil du da, Pokus? Jeg vil bare ha besøk, jeg, svarer Pokus. Illustrasjon: Ingunn Aamodt. Så når de andre heksene. Hva slags krise er flyktningkrisen?


Pulverheksa har bursdag på selveste sankthansaften.

Alle i Pulverskogen vil leke med lille Skattesnusk. Men ikke vil hun ri på hesten til Drømmeprinsen og ikke vil hun låne. Hva er det som skjer i Pulver- skogen?


Alt var jo så bra i verdens fineste Pulverskog. Velkommen til en varm . Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Julenissen har et problem, han vet ikke hva noen i Pulverskogen ønsker seg til jul.


Ikke får han reist rundt og spurt heller, fordi reinsdyret hans er tatt ut i streik og. Regi: Fredrik Chr Bolin .

Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans - Werner . Ida Marie Pinnerød avviser å ha sagt at Grethe Monica Fjærvoll kalte henne for ei pulverheks. En heks ved navn Maj Britt skaper enkel magi i en skog befolket med trivelige vesener. Tyven og Drømmeprinsen krangler om en flaske. Det er jo ikke så uvanlig. Men denne gangen er alt motsatt av hva.


Småtrollene danser seg . Alle lurer på hvem hun kan være, og alle blir overrasket når det viser seg at det er Tyvens niese. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Hun leser ett kapittel hver dag helt fram til julekvelden.


Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk. Hvem er den skyldige? De kan nok tenke seg hvem som har vært . Vet du hvem som har det aller lengste håret, Og som i den lille pulver skogen bor. Vil du bli serieforfatter?


På veien dit møter hun vennene sine, og alle har mistet noe. Serien er blitt en stor suksess blant norske barn. Se hvem som kom på besøk i skogen.

Da ser Politimannen endelig hvem de er, og da må han le høyt og lenge. Så kommer Grønnskollingen, men han er ikke glad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg