fredag 18. januar 2019

Grove muffins

Saftige muffins med blåbær og havregryn som alle barn vil elske. Kjempegode og grove muffins med epler som du kan ha til frokost, som turmat, til lunsj eller når du måtte ha lyst på noe godt og mettende. Oppskrift på grove og gode muffins med ost og skinke.


Matmuffins er fine å servere til lunsj, ha med ut på piknik eller som et langt mer spennende innslag i . Passer godt på tur eller som et energirikt mellommåltid.

De er kjempegode matmuffins med osten innbakt i deigen med havregryn, grov og fin sammalt hvete og yoghurt. Perfekt som mellommålti til matpakka eller som tilbehør til supper og salater. Som kontrast til søtbombene cupcakes er matmuffins både sunne og praktiske! De gir god energi og holder seg godt i matpakken eller tursekken. Bladene på trærne har begynt å bli gule, og det blir tidligere mørkt om kvelden.


Selv om temperaturen fortsatt holder seg bra, er det ingen tvil . GROVE OG PROTEINRIKE: Stuhaug bruker gjerne havremel i sine muffins. Dette kan du enkelt lage selv ved å male havregryn.

Herlig oppskrift du bør prøve - med kun 1kcal per muffin! Muffins trenger ikke være bare søtt. Disse passer ypperlig etter trening eller som kveldsmat.


Er proteinrike, har sunne karbohydrater, og . Sunne grove muffins som er er supre på tur, til lunsj eller frokost når lysten på noe godt melder seg. De er søtet med honning og rårørsukker og . Til matboksen på jobb eller skole, i piknikkurven om sommeren eller som kveldsmat til en . I dag vil jeg dele denne sunne og enkle oppskriften på grove muffins med dere. Det er lite sukker i disse muffinsene og vi har . Rydd ut av skapet- muffins , perfekt til frokost, niste eller kvelds. FROKOSMUFFINS: Veganske . I dag når jeg stod opp fikk jeg så lyst på muffins.


Det er jo ikke det sunneste man kan spise, så jeg fant ut at jeg skulle lage grove. Grove frokostmuffins. Gulrotmuffins på en sunnere måte. En samvittighetsfull favoritt!


Jeg bare elsker kombinasjonen av bringebær, kokos og kanel.

Spis ett par muffins til frokost sammen med litt gresk yoghurt og bær eller ta de . Dette er muffins som er sunne nok til hverdags, og gode nok til helg! Disse grove muffins er saftige og søte, med frisk smak av bringebær. Det går også fint å fryse dem.


Denne oppskriften gir 12 . Ha 5gram grovt mel, ss. Sett store former av papir i en muffinsplate. Fordel røren i formene. Lag en fordypning i hver muffins og fyll i ost og oliven.


Stek muffinsene midt i ovnen ved 200° i . Her er oppskriften på kjempegode, grove muffins. Smaker aller best lunkne, gjerne med en salat ved siden av, men er også flotte å ha med på tur eller ha som . Hun lager mat i radioprogrammet Jacobsen på NRK. Lises matmuffins er fylt med grovt . Hva med å lage grove blåbærmuffins i dag? Jeg har laget muffins for første gang, gulrotmuffins faktisk. Disse er både mettende, enkle å lage og utrolig gode.


Luftige, saftige og grove muffins med masse gulrot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg