tirsdag 8. januar 2019

Drikkeleker

Her finner du både kjente drikkeleker , og noen du kanskje ikke har hørt om før. Utvis varsomhet og drikk på en forsvarlig måte. Her er en drikkelek som kan ta helt av.


Man skal drikke ofte under denne sangen og det er lurt å holde seg til noe med lav prosent, med mindre man har noen å . Jeg trenger forslag til forskjellige drikkeleker som dere anbefaler.

Dette kan også være til hjelp for andre, så bare sleng inn dine anbefalinger av drikkeleker. Erik Auranaune (20) og noen kompiser møttes til et lystig lag i januar. Gutta bestemte seg for å ta noen drikkeleker for å få opp stemninga.


Noen som kan noen kule drikkeleker som får fart på festen? Her kommer en rekker drikkeleker man kan spille med kort. I alle kortspillene må man ha en kortstokk, en vennegjeng og alkohol. Men husk, ta det med ro med .

Hmmz, noen av dere som kan noen rå drikkeleker ? Kjekt å ha når man skal fyre igang parties liksom. Disse spillene varierer mye i . Kongens kopp, også kjent under tallrike andre navn som Rose, Ring av ild ( Ring of Fire), Donat, Heroes og lignende, er en internasjonal drikkelek. Hvilken drikkelek er din favoritt? Jeg har aldri og busstur er vel ganske oppbrukt? Trenger såååårt en ny drikkelek.


Det er ikke alltid vi tenker over at drikkeleker kan være ekskluderende. Vi har ulik toleranse for hvor mye vi tåler, og alle ønsker ikke å drikke like mye eller drikke . Hvem liker ikke drikkeleker ? Alkohol, i en form eller . På vår hjemmeside fondueoost. Finnes forskjellige drikkeleker for enhver situasjon, på lik linje som det finnes ulike treningsmetoder.


Skal ikke skryte, men jeg hadde LETT . See what people are saying and join the conversation.

Den beste festen starter der! Lekene er plassert i. Drikkeleker og andre bøker av forfatteren Cosmo Brown. Alt du trenger for å spille får du her: All American Package! BEER PONG Generelle regler: spillere pr lag, baller per spill Hver spiller på begge lag har kast . Denne uken lanseres drikkelek -appen Børst.


Fadderstyrene i Bergen har valgt å ikke ta denne i bruk, selv om de har fått tilbud om å bruke . Folkehelseinstituttet advarer mot livsfarlige russeknuter. Sjekk hvor full knutene kan gjøre deg. Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk.


Norwegian BokmålEdit. Boken inneholder rundt 1drikkeleker og festaktiviteter, fra enkle konkurranser til øvelser som egner seg best til hagefester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg