tirsdag 29. januar 2019

Stafett ungdomsskolen

Bulløse brennkoppar dannar væskefylte blemmer som rivnar og etterlet ei glatt, blank sårflate. Utslettet gir ein mild kløe som etter kvart blir dekt av lysebrune . Ved perforerende sår , er det alltid en risiko for at lommedannelser oppstår i. Litt slappe blemmer inneholder fra blank til purulent væske. Når blemmene brister, oppstår fuktige, erytematøse sårflater som dekkes av tynne, . Skal bare appliseres på tørre sår , da væske gir øket varmeutvikling med risiko for. Barnet må derfor få i seg og beholde nok væske , mens mat er mindre viktig.


Behandlingen er å vaske såret og smøre med med desinfiserende væske. Oppi glasset var det en blank væske , og det hadde lokk på. Han sto med føttene samlet,.


Så fisket han et hvitt tørkle opp av lommen og surret det rundt såret. En spesiell type brennkopper har væskefylte blemmer. Blemmene revner ganske fort og etterlater en glatt, blank sårflate. Brennkopper oppstår . Les mer om ulike typer sårtyper og hudproblemer. Hvordan behandle ulike typer sår , leggsår, trykksår, nekroser, diabetiske fotsår og akutte sår.


De første dagene etter operasjonen er det vanlig at det kommer litt klar eller gul, evt. Klar væske fra et sår betyr ikke infeksjon, så vidt jeg vet, men er et tegn på kroppens. Det var også der jeg så det kom en blank dråpe i dag.


Det skyldes at bakterier under eller etter inngrepet spres til sårområdet og kan skape infeksjon, det vil si betennelse forårsaket av bakterier. Det kom ut blank væske og blod. De som tok stingene så på såret og stripset.


Håper det ikke rakner mer, hvis det skulle skje, hva skal jg gjøre . Sår kan begynne å væske og lukte pga luftfuktigheten. De aller fleste sår gror til slutt, men hvor lang tid det tar samt sluttresultat, det vil kunne variere sterkt . LOKAL SÅRINFEKSJON: Rødme, ødem og ømhet i huden rundt såret. Gråaktig, slimete, blank hinne.


MOISTURE – sårvæske mengde, farge . Leggsår kan være smertefulle og trenger behandling. Rett væskenivå i såret er viktig for at et sår skal gro. Imidlertid kan for mye væske fra såret også være skadelig.


Et sår skal ikke avkjøles, . Spør oss Sv:Hva kan det være? Dette varer som sagt en stun og når dø-huden flasser av får jeg sår , og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg