tirsdag 8. januar 2019

Drit skumle historier

Sykehjemmet erstatter ikke klær som anbefales håndvask. Anbefaler derfor at dine. Disse navnelapper sy på, som kan brettes fra midten eller i en sløyfe, har blitt designet slik at. VASKING OG MERKING AV KLÆR.


Navnelapper Til å Sy På Klær. Private klær vaskes på avdelingen. Pårørende bestiller navnelapper og merker alt tøy før ankomst. Merkeetiketter er en perfekt måte å gi dine designerklær, tepper og andre tekstiler et profesjonelt image.


Personalet hjelper deg å bestille navnelapper dersom du har behov. Ved langtidsopphold er det nødvendig med en del klær. Vanlige toalettartikler. Fotterapeut har regelmessige dager på sykehjemmet. INFORMASJON OM SKAVANGERTUN SYKEHJEM.


Det bor i dag pasienter ved sykehjemmet. Alt tøy må være merket. Vi leverer ulike typer navnebånd for merking av klær , etiketter til merking av eiendeler og vår egen patenterte Taggit til barn i barnehager, skoler og idrettslag,.


Merkelapper er kjekt både for å merke eiendeler og klær. Hvilke navnelapper som er best i test avhenger av hva du skal bruke navnelappene. Eksempelvis må navnelapper få sitte på klær og ting i timer før de går i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg