torsdag 24. januar 2019

Liten skuffkake

Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett melblandingen og det øvrige. Strø sukker og kanel på toppen. Hell dette opp i en liten langpanne og strø på kanel og perlesukker.


Ved bruk av stor (vanlig) langpanne, brukes dobbel . For å gjøre det litt enklere har jeg satt sammen en oppskrift som passer til en liten langpanne. Glasuren strykes på toppen og det klassiske . Jeg har aldri smakt maken til saftig og god skuffkake , verken før eller siden, og kastet meg selvsagt rundt for å finne oppskriften. Liten søt langpannekake som blir små godbiter når den er ferdig. Saftig skuffkake med blåbær. Nå har jeg laget en større oppskrift som passer til en liten langpanne . Den er virkelig kjapp og veldig god.


Jeg valgte å lage en tradisjonell skuffkake , men som jeg fylte med blåbær og. Kle en liten langpanne med bakepapir og ha røren i den. Smelt smøret til glasuren i en liten kjele. Rør så inn karamellsaus.


Liten skuffkake

Bland til slutt i vaniljesukker . Kaken skal passe godt til en stor langpanne, så kanskje formen din var litt for liten. Ha smør, kokos, brunt sukker og melk i en liten kjele og kok opp mens du rører. Avkjøl kaken i formen.


Til denne eplekaken trenger du en liten langpanne, ca. Forvarm stekeovnen til 2°C. Skjær eplene i båter og legg . En lettlaget og veldig smakfull langpannekake med sukker- og kaneldryss både inni og oppå kaken! Rømme i deigen gir den myke konsistensen.


Liten skuffkake

For flere oppskrifter fra Wenche - klikk her! Og her kommer en liten bonus, fordi doughnuts kanskje ikke det man tenker på når man tenker kaker…. Sjokolade doughnuts . Legg bakepapir i bunnen av en liten langpanne. Stekes i minutter på 200g. Levert av: Anita Bakker.


Eplekake smaker alltid digg! Hva er vel ikke bedre enn å gjemme seg under teppet i sofaen en . De beste langpannekakene - Bremykt bremykt. Toves gulrotkake lages i en liten langpanne (× cm), men røren passer også til en rund form (cm).


Liten skuffkake

Her skal du får en super oppskrift på en liten og superenkel eplekake! En sånn kake som du bare kan smelle sammen på noen minutter og så nyte en halvtime . Denne vaniljekaken kommer med en garanti. Tar du med deg denne på avslutning i barnehagen, eller serverer den på vennebesøk - så . Altså en kake som lages i en skuff, eller liten langpanne;.


Denne er superenkel og kjempe go jeg har fått den av en god venninne . Pass også på at du ikke får med noe, ikke en liten dråpe engang, av det gule i egget. Gjør du en eller begge av disse feilene, er det ikke mulig å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg