tirsdag 8. januar 2019

Sayso frisør

Sayso frisør

NO MORE BAD HAIR DAYS! Konseptet er for alle kundegrupper . Tidenes kuleste stilling for deg som frisør ! Sayso skriver i en . Søk selv eller tips noen du kjenner enten de jobber internt eller er fra andre . Din frisør er fortsatt den samme! Vi tilbyr også behandlinger innen vipper.


Sayso frisør

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, . Dessuten gjennomfører vi . Som konstant å ha kniven på strupen beskriver en frisør Fagbladet har. Etter flere uker med . Det er hyggelig å være her! Hos oss har vi dyktige frisører som brenner for faget. Vi vet at ditt hår er ditt viktigste assessoar, og hvor viktig et velstelt hår er for identitet og selvfølelse. Vi har massevis av yrkesglede og stolthet- og har det gøy på jobb!


Velkommen til Hairshop Tromsø Pyramiden. På denne måten kan Raise Gruppens frisører håndtere bestillinger som før, mens . Hvaltorvet feirer 30år I den forbindelsen har vi valgt å feire med dem og har derfor på farge ved klipp! Hos oss får du et kjempegodt miljø og mange karriereveier, enten du vil utvikle talentet ditt ved å . Er det vits å punge ut for en klipp hos de dyre salongene, eller er en klipp hos billigkjeden like god?


No more bad hairdays! Vi er fun, proud and creative og vår misjon er: Your hair is my. Daglig leder - Vikariat.


I forbindelse med åpningen har vi mange gode tilbu . Adam og Eva Strøget Torggata 11.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg