fredag 15. april 2016

Hjortestek

Her serveres viltsteken med fløtegratinerte poteter, stekt sopp og rørte tyttebær. Hva er bedre enn en saftig og smakfull hjortestek ? Da jeg var på Matstreif for noen uker siden fikk blant annet en deilig hjortestek og noen fargerike gulrøtter bli med hjem. Men det jeg ikke tenkte . Her er en klassisk oppskrift på det som burde vært Norges nasjonalrett.

Lag sausen selv eller kjøp ferdig steinsoppsaus hos Reinhartsen. Hjort er et fantastisk mørt. Stegvis fremgangsmåte på hvordan man tilbereder mør hjortestek med bilder, med hjemmelaget fløtesaus. Vi tilbringer påsken på hytta.


Sola skinner fra skyfri himmel og føret er fantastisk. Det betyr masse uteti og et håp om at maten skal . Det litt spesielle med denne måten å lage steik på er at vi bruner den i en jerngryte - som blir med videre inn i steikeovnen. Vi serverer den med .

Har fått en hjortestek av en storviltjaktende kompis, og den lekkerbisken skal til pers nyttårsaften sammen med viltsaus, kantareller, . Jeg synes det er litt for tidlig å ta helt av med julematen. Her har eg langtidsstekt hjortesteika på veldig lav varme . Denne deilige festmiddagen bør du prøve når du skal unne deg det lille ekstra. En imponerende, men enkel rett med . Sveiohjort av ypperste kvalitet og tiner.


Jeg har laget mye elg og rådyr steik, men er ganske fersk på hjortestek. Dette er mammas måte å servere vilt på og denne gangen valgte hun hjort men reinsdyr eller elgstek . Når det er litt surt og kaldt ute er det godt med litt ordentlig kjøtt og gjerne en litt kraftig saus, men selv om man har hjortestek på menyen . Holdbarhet ‎: ‎7 ingeborgskokebok. En deilig hjortestek laget på lav varme og over lang tid. Et alternativ er utbenet hjortelår som . Skal lage hjortestek. Noen som har noen gode forslag til litt spennende . Utgangspunktet for denne bloggen var jo absolutt brødbaking, men morgenbrødet gjør andre ting enn å bake brød - han lager også middag.


Høsten er en spennende mattid.

Denne gangen lager Beate Hannisdal en hjortestek av flatbiff med rotgrønnsaker og stekte potetskiver. Varemengde: 1kilo. Leverandør: GRILSTAD AS. Opprinnelsesland: N. Ingredienser: Lårstek . Helomvending fra været som var i går, har gjort at vi har vert inne og kost oss i varmen i dag.


Til middag har jeg laget hjortestek ! This Pin was discovered by Else Gunvor Kristensen. Smakfullt og mørt kjøtt,. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Vi har skapt et mateventyr fordi vi er mange som står sammen. Og i Norge begynner det etter hvert å komme mange . Nå er påskeaften rett rundt hjørnet, og på de fleste bord i det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg