torsdag 28. april 2016

Hvor skal dyner kastes

På gjenbruksappen Tise finner du alt innenfor mote og vintage skatter. Har du noen gang drømt om at tingene du finner på sosiale medier er til salgs? Tise : Appen som åpner for bærekraftig handel, har vokst enormt de.


Flere og flere oppdater hvor mye flott man kan kjøpe brukt. Før synes jeg det var utrolig kjedelig å selge brukte klær , men når Tise kom så ble det mye .

Ved å bruke konseptet fra Instagram hvor man kan like og følge. Tise selger ikke bare brukte klær , du kan også finne en masse brukt interiør! Det finens en egen trading-app som viser hvor mye markedsprisen er på eksklusive merkeklær.


Espen Venås (25) er en av flere som selger klær på nett. Gode bilder har mye å si når du selger brukte klær. Tise viser i denne videoen hvordan du kan gå frem for å gi produktene du selger den.


Tise leder følgelig an i kampen om kjøp og salg av brukte klær – mot.

Tise , en gjenbruksapp for kjøp og salg av brukt mote og interiør, er litt som. I tillegg har appen også en egen vintage-kategori hvor du finner alle de . Nordmenn har aldri kjøpt og solgt mer klær på Finn. Finn, appen Tise og Fretex. En av dem som kjøper og selger mye på Finn er Thale Eddie.


Eksempler på nettsider og apper som selger brukte klær er Depop, Tise , ASOS Marketplace, Beyond Retro, Thrifted. Hvor sikre er dere på at salg av brukte klær har en så stor miljøeffekt som det? Tise -gründer Eirik Frøyland Rime sier til KK. Ti prosent av kjøpsummen for å selge en vare er for dyrt. Det er ikke tilstrekkelig at det ligger et eller annet sted hvor man må klikke seg inn for å lese dem.


Nå er denne frisyren tilbake! Image: Visste du at det finnes ulike typer . Hvor lett er det å legge ut ting for salg, og hvor lett er det å finne det du leter etter? FJONG er et utleiekonsept hvor du kan leie og leie ut kjoler og vesker. Vi selger litt brukte og nye klær her på Tise som trenger ny eier!


Ved å kjøpe kg second hand klær i stedet for.

Tise sin unike tilnærming er annerledes enn typiske rubrikk-plattformer. I denne videoen får du en kort innføring i hvordan man enkelt kan ta brukbare bilder av klær som skal. Tise er et norsk gründerselskap som har laget en app hvor man kan kjøpe og selge brukte klær og møbler. Man kan bruke interne credits som man får i appen til . Gründerne Eirik Frøyland Rime og Axel Franck . Jeg trodde jeg hadde mye ting som var fint å selge , men nordmenn og norske jenter er jo gærne.


Når jeg surfer rundt på Tise ser jeg hvor mye klær som fortjener . Uansett - Tise gjør det godt og overgår konkurrenter som Schibsted med Finn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg