tirsdag 19. april 2016

Lammestek langtidssteking trines matblogg

Vi koser oss med for eksempel fårikål, lammeskanker, lammefilet, lammegryter - og ikke minst lammestek. Det er nettopp sistnevnte som står på . Server lammesteken sammen med de ovnsbakte rotgrønnsakene og. Dersom du har god tid kan du langtidssteke kjøttet ved for eksempel . Langtidsstekt lammelår er mørt og nydelig, og det lager seg nesten helt selv. Server langtidsstekt lammelår med fløtegratinerte poteter og sjysaus.


En klassisk oppskrift på langtidsstekt lammelår med gode grønnsaker og gratinerte poteter. I sausen bruker vi kraft fra lammet sammen med blant annet eplegelé . Et helstekt lammelår med rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter, samler store og små til et festmåltid. Påskens klassiske lammestek med hvitløk og rosmarin er like viktig for meg som påskesol, lange skiturer, påskekrim og superundertøy er for . Ved langtidssteking på lav temperatur kan kjøttet være i ovnen i timesvis uten at det blir tørt.


Legg lammestek og grønnsaker i langpannen og stek alt samtidig. Grønnsakene får en utrolig god smak fra den gode sjyen fra lammesteken. Her kommer en oppskrift på skikkelig fancy festmat - langtidssteking av lammelår.


Mør, langtidsstekt lammestek. LAMMESTEK MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER, SALTBAKTE POTETER OG RØDVINSAUS - Trines Matblogg. Tips: andre retter av lam jeg anbefaler er lammekebab i pita – utrolig digg, og her benyttes restene fra lammelår eller lammestek med . Det være seg lammeskanker, fårikål, gryteretter eller lammestek. Jeg har langtidsstekt lammelår på grader i et døgn, og er enig i at kjøttet da blir.


Jeg mener at grader er altfor mye på en lammestek , og selv om man . Hvilke øl passer best til en deilig, mør lammestek ? For gode oppskrifter anbefaler jeg Trines matblogg hvor hun har mange fine lammeretter. Hei, denne oppskriften er vel ganske lik den fra Trines matblogg. Thaisalat med oksekjøtt, paprika, reddiker, agurk og koriander - TRINEs MATBLOGG. Selv om vi her skal langtidssteke på lav temperatur, begynner vi.


I dag er det nøyaktig år siden jeg tok alter egoet Hobbykokken og startet matblogg. Lises Finkenhagens matblogg med masse oppskrifter basert på grønnsaker. Norges desidert største matblogger , Trine Sandberg, har samlet sine mest populære retter i en. Hjemmebakte pitabrød - TRINEs MATBLOGG. Prøv fransk lammestek med sprø topping fra Trines Matblogg.


Lammelår er enklere enn du tror. Alt tilberedes i samme form, enkelt og greit: Potet, tomater og løk . Under rista med lammesteik, i bunnen av ovnen, har Barmen plassert en form med gulrøtter, blomkål, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg