tirsdag 5. april 2016

Iphone 6s rosegull

På absolutt alle måter. Norges raskeste nettbutikk! Les tester og omtaler før du kjøper. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Apple.


Iphone 6s rosegull

Mobilen har redusert batterinivå, men fungerer ellers som den skal. Utover alle de velkjente . Erstatter skrapet opp, bulket eller ødelagt bakdeksel. IPHONE 6S PLUS 16GB ROSEGULL.


Original Apple gullfarge. Dette er et deksel av slitesterkt materialet laget av PU-lær. Har hatt den under ett år. Da bør du kjøpe med deg en ny power knapp.


Iphone 6s rosegull

Den velkjente formen ligger godt i hånden. Og nå kan du velge blant fire finisher: gull, sølv, stellargrå og nye rosegull. Tilstand: Brukt B-Grade: Vår B-Grade kategori er Mobiltelefoner for de som ikke bryr seg så mye om vanlige bruksmerke. Betal med Klarna, leveranse på 1-virkedager! Den har blant annet et godt oppgradert kamera på megapiksel . Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader.


Jeg synes den er perfeksjon! Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Touch ID (fingeravtrykksensor) er dessverre ikke . Du må svare på spørsmål. Jeg har funnet svarene til deg,.


Iphone 6s rosegull

Med samme effekt: Stor etterspørsel og lang leveringstid. EU versjon skjerm Farger: Sølv, Svart, Gull, Rose Gull Telefonen er ulåst, åpen for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg