tirsdag 19. april 2016

Skatteetaten bedrift

Informasjon om frister og attester, gratis kurs, regnskap og kassasystemer. Hjelp til deg som er ny som næringsdrivende eller vil endre eller avslutte bedrift. Kontaktskjema for bedrifter og organisasjoner.


Du kan kontakte oss i sosiale medier. Bedrift eller organisasjon. Folkeregister flytting, ekteskap, navn, med mer.

Sørg for at kontaktinformasjon til selskapet ditt er . Du finner svar i starte og drive bedrift. Illustrasjon A- ordningen. Sjekk her om det passer for din bedrift. Innleveringsfrist for. Ny skattemelding til.


Men jeg vil primært fokusere på småbedriftene. Disse har ikke levert skattemeldingen innen fristen 31.

For en utfyllende oversikt. Nå kan det bli dyrt å somle. Useriøse bedrifter blir stoppet fra å levere inn anbud hvis de har. Om du derimot er ansatt i en bedrift og disponerer bedriftens arbeidskjøretøy, kan . For å få skattefritak må gaven gis som en generell ordning i bedriften.


I følge skatteetaten vil oppmerksomhetsgaver av bagatellmessig verdi ikke anses som . Betalingsavtale for bedrifter - elektronisk søknad . Eksporterer din bedrift varer til utlandet for bearbeiding eller reparasjon og. Norge har signert internasjonale avtaler (FATCA og CSR) om utveksling av skatteopplysninger. Den nye kassasystemloven stiller nye krav til bedrifter som driver kontantsalg. Her kan altså heisaturer til enkelte utvalgte i bedriften være i faresonen. Det er skatteetaten som godkjenner kostnadene og beregner fradraget.


Politiattest - søk per post. For bedrift , foretak eller firma, behandlingsti motta. Krev politiattest eller forny vandelskontroll. Skatt på alminnelig inntekt. Firma, arbeidsgiver eller oppdragsgiver .

Et gratis arrangement for deg som ønsker å starte egen bedrift , eller som allerede har tatt steget og er nyetablert. I Digipost kan du motta alle typer post digitalt fra bedrifter , personer og offentlige virksomheter. Oppbevar den så lenge du ønsker og ha den tilgjengelig overalt.


Velkommen til kundeservice i Sparebanken Øst. Vi på kundesenteret hjelper deg når du behøver det. Klikk her for mer informasjon.


Ta kontakt så hjelper vi dere å finne de beste løsningen for din bedrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg