onsdag 27. april 2016

Fiskekaker i brun saus makaroni

Fiskekaker i fløtesaus med løk, makaroni , grønnsaker og poteter. Saus : Lag bruning av. Ta gryta til side og tilsett 6 . Hell i buljongen under omrøring.


Kok opp sausen og tilsett melk til du har den fargen og tykkelsen du selv ønsker.

Sil sausen hvis du vil ha ut løkbitene. Bland den hvite sausen med den ferdigkokte makaronien. Kjøttkaker med makaronistuing -det er godt det ! Hvordan serverer du fiskekaker ? Hva har dere til stekte fiskekaker ? Når dere lager fiskekaker.


Flere resultater fra forum. I vaksen alder har eg fått i meg mykje makaroni og annan pasta, men aldri saman med poteter og brun saus !

Hva slags saus bruker dere til fiskekaker ? Brun saus til fiskekaker , - Anonymforum - Skravle. Dere som spiser fiskekaker og makaroni i . Sukker i makaronien har jeg aldri prøv men nå husket jeg plutselig bestemors grove hjemmelagde fiskekaker i brun saus med poteter og . Kokte poteter, kokte gulrøtter, makaroni , stekt løk og smeltet smør. Vi pleier ha fiskekakene i pitabrød med salat eller med makaroni og revne gulrøtter uten.


Da jeg var liten spiste vi fiskekaker i brun saus minst en gang i uken. Bytt ut brun saus med hollandaise. Tomatbønner, enten med vanlige kokte poteter til fiskekakene eller kokte, kalde som stekes.


Eller poteter som pkt. Koker du opp hvit saus til makaronistuingen ? Hjemmelagede fiskekaker er bare snadder. Den mest vanlige måten å bruke fiskekaker på er vel å ha dem i brun saus , med poteter og grønnsaker til. Vi har i tillegg ALLTID makaroni ved . Mange sverger til ferdige poser når det skal lages brun saus. Brune sauser passer best til stekt kjøtt og eventuelt stekte fiskekaker.


Dagens er inkludert kaffe og dessert :) Velkommen :).

I dag har vi fiskekaker med potet, brun. Snu kakene først når de har fått . Hvit saus er en god saus i seg selv. I tillegg er den en fin og nøytral basissaus som kan varieres i smak etter hva du skal servere. Onsdag: Pasta med skinke og fløtesaus og salat 13.


Torsdag: Pølsegrateng med salat 17. Tirsdag: Kjøttboller . Melk: Spesial fiskekaker uten melk - Bechamel uten melk. Makaroni Snarkokt 650g Sopps. Gluten: Mais makaroni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg