torsdag 28. april 2016

80 Tallet mote menn

Midjebelter, hår som er kreppet med krepptang, skulderputer, . Linn-Therese Tallås (28) fra Fetsund har kreppet hår og grorudpalme. Den lyse, som i utgangspunktet lignet mest på mitt eget hår , fikk meg mest av alt. En ekte - talls frisyre, med mye hår foran, oppå hodet og langt hår ned nakken.


Det kan være lurt å bruke en parykkhette når du kjøper parykker, for at håret. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Vet du hvem som oppfant miniskjørtet, eller hvorfor 70-tallsklær fortsatt. Vi må heller ikke glemme grorudpalme, rottehale og hockeysveis som . Få tipsene til hvordan du kjører - tallsstilen av vår hårekspert ! For eksempel å klippe opp et langt hår slik at man kan sette det opp bak og . Hvilke hårklipp var det mest populære på den tiden? Hvordan kan du lage din egen disco styling?


Hvilke volumetriske frisyrer for kort hår er iboende i - tallet ? Nå som - tallet er supertrendy er den brede sideskillen tilbake.

Harde og myke linjer, ofte kan håret se ut som det er klippet etter en linjal. Detaljer fra - tallet er tilbake, som rottehale, hockeynakke og . Med høstens fokus på tekstur, bølger og volum er det ikke til å unngå å få litt - talls vibber. Nordic Autumn fra vår nye hårkolleksjon , Nordic . Det er bare noen av assosiasjonene mange får når de tenker på - talls klær,. Poison satte - tallsstilen med stort hår og pannebånd.


Kjøp - talls Gitarhatt med Hår til bra pris online. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp,. Høyt hår og boblende kulturliv etterfulgt av krakk og ve: - tallet er tiåret vi aldri blir ferdige med. Permanenter i dag er så mye mer enn krampekrøllen på ` tallet , og vi kan så absolutt anbefale en lettere.


Finn - talls parykker på nettet – På Temashop. HYLLER - TALLET : Musikken, håret og klærne. Nå kan du mimre deg tilbake til - tallet. Foto: Ole Edvin Tangen. Har du glemt kontoen din?


Maradona-kaffekanne på museum og hårstrå på alteret - så stor er legenden i Napoli.

Stort hår med krøller. Sist uke har vi lært oss de tre siste tiårene, vi har vert igjennom sminke, hår og styling på 70- - og 90- tallet. Denne perioden har gått veldig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg