onsdag 27. april 2016

Hvordan hekle

Du kan justere hastigheten på denne videoen ved å klikke på ikonet, nederst til høyre. Hvordan hekle stavmasker. Her har vi først heklet en luftmaskerad. Du starter med å hekle stavmasker i 3. I denne DROPS video viser vi hvordan du hekler fastmasker (fm).


Drømmer du om å lære å hekle?

Hvem vet – kanskje klarer du å lage din egen heklede julepynt til jul? Og hvordan hekler man rundt, lager større stykker (for jeg trodde vi kun heklet lange remser…) og så videre. Her var det mange kunnskapshull, for å si det mildt. I dette blogginnlegget viser vi deg hvordan du hekler rundt og rundt.


Det er en nyttig teknikk hvis du for eksempel skal lage bestemorruter, . I denne videoen lærer du hvordan du skal hekle luftmasker, kjedemasker, fastmasker, halvstaver og. I noen hekleoppskifter skal man starte. Når en ny omgang begynner med en stav, er det vanlig å erstatte den første staven med luftmasker.


Slik lærer du å hekle , lær hekling i dag med denne guiden på hvordan du hekler enkle masker.

O) Hvis man ikke øker riktig, enten for få eller . Hekle lm, deretter. Fotografi av en katt som ligger ved siden av mange heklede blomster i forskjellige farger. Film som viser hvordan du lager en løkke. Det finnes flere måter å hekle knappehull på, og her presenterer jeg tre måter. Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg lager de runde hekla.


Først begynner man med en luftmaske, Når man har heklet luftmasker trer man kroken igjennom den første luftmasken. Til denne enkle saken trenger du: Litt restegarn (bommull, merinoull etc) som passer til nål nr. Begynn med luftmasker slik som vist på bildet. Stram og fortsett med å dra tråden igjennom løkken.


Blomst til pynt blir prikken over i en. Du trenger: Garn og heklenål som passer til garnet. Her skal det først være heklet kjedemasker i lyseblått, som skal være en forberedende kant til de mørkere blå krepsemaskene. Det første man må kunne, er å forstå forkortelsene og hvordan de ulike maskene lages som jeg har beskrevet under. Når det feks står at du skal hekle 4lm og . Lurer du på hvordan du skal hekler ? Her gir vi deg en kort innføring på hvordan du kan hekle og samt informasjon om ulike heklemasker.


For en genial måte å lage et gulvteppe på!

Det krever ingen heklenål eller søm for å få det til, bare hendene dine. For noen dager siden fikk jeg en idè ifra en tråd her, hvor det sto at hekling var en fin hobby. Var å kjøpte heklekrok og garn idag, følger . I denne instruksjonsvideoen lærer du å hekle korketrekker-spiraler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg