tirsdag 8. november 2016

Tapas meny forslag

Du velger selv hvor. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. De mest typiske rettene til tapas. Mine forslag til tapasretter. Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter , og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat.


Prøv våre enkle oppskrifter på tapas som passer til både hverdag og fest.

Perfekt når du skal ha mange gjester. Vi har satt opp tre forslag til tapasmenyer for deg. Den første er enkel, den andre er litt mer avansert, mens den siste har et lite snev av luksus. Dårlig tid før festen? Med litt planlegging og en enkel kjøreplan, kan du diske opp med tapas til seks på et kvarter.


Mange bruker tusenvis av kroner på mat til konfirmasjon. Her er oppskriftene på enkel tapas du kan lage hjemme. Ja, det finnes en dag for alt!

Bli med å feire dagen ved å lage et helt tapasbord ! Det tar det max minutter før du kan servere. Diskret Halloween- meny for voksne. Tapasboller av kylling. Har bare timer til rådighet.


Her finner du inspirasjon til . Kanskje tåler ikke lommeboka noen store utgifter heller? Da er vårt forslag fingermat. Hvis alle tar med hver sin rett til tapaskvelden trenger det heller ikke å bli veldig dyrt.


Her er våre tapasforslag til en vellykket kveld: Enchiladas. Meny kr 2pr person (småretter, regnes som et snack måltid) Minimumsbestilling personer. Båtpoteter med chipotle majones. Vi kjenner tapas best som mange forskjellige småretter og kombinere til et helt måltid.


Hvis du har lyst å servere tapas så har du noen forslag under ingredienser . Pris( pr. prs), Pris nå (pr. prs), Antall prs. Fra full tapasmeny og større måltider, til gryteretter, sandwicher, baguetter og fingermat. Se menyforslag nedenunder, og kom med en bestilling til oss, så fikser.


Nedenfor ser du noen forslag , men alt kan tilpasses.

Er du usikker på hva du ønsker på menyen , ta kontakt med oss. Vi bruker kreativiteten og kommer med forslag ! Tradisjonelt eller . Spansk tapas medium 30-. På de neste sidene presenterer vi noen menyforslag , og håper du kan finne noe. Vi serverer gjerne tapas ,. Da kan tapas være et ypperlig alternativ. Sett sammen din egen meny eller velg en av våre anbefalte sammensetninger.


Vi leverer hjem til deg i Oslo. Forslag til Koldtbord. Sjekk ut vårt store utvalg av skreddersydde koldtbord forslag her. Skalldyr, spekemat, tapas og tradisjonelle typer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg