onsdag 23. november 2016

Minimatros lue

Minimatros lue

Denne Pinnen ble oppdaget av Charlene Ponce de Leon. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Minimatros romper med lue. No photo description available. Strikkefasthet, masker glattstrikk på pinne nr.


Minimatros lue

Veiledende pinner, Pinne nr 3. Garn, Sisu Superwash. Det er mange flinke strikkere, både norske og utenlandske, som legger ut egne oppskrifter til salgs på nett. Den store guttestrikkeboka☺☺.


Like the blue sky this morning. Herlig sett med mini-lekedrakt etter eget design. Nå i matrosinspirert versjon med en søt lue til. Settet er strikket i. Xei= 6xUOU_GUOIOV7QbtsoAYved= . Håkan sjömansskjorta barn från emma och malena. Liten matrosskjorta till barn med sjömanskrage baktill.


Minimatros lue

Håkan Hellström modell inspirerad av västkusten och. Jakke og lue til fletteromperen strikket i baby merino fra drops. Matrosdresser er herlig retro synes jeg! Löydät myös muut Topit.


Blue Polar Bear Applique Peeker Infants Long Sleeve T-shirt. Blue and khaki stripe, mother of pearl buttons, 73. Skjorta i flannel, midnight blue. MINIMATROS ◼ I helgen var vi så heldig og fikk døpt Conra og han var så nydelig i matrosdressen sin. Den var dessverre ikke så lenge i bruk for det ble for.


Minimatros lue

Denne lille romperen passer like fint vår som sommer, med eller uten strømpebukse under. Strikkeoppskriften finnes i størrelser fra nyfødt til år. Mangler bare en lue , så er vi klar for både 1årsdag og 17mai . Egentlig alt for varmt til å bruke denne luen i påsken, men SE SÅ SØT DA! Ute å kvalitetssjekker det nye regntøyet☔️ Og jeg drømmer om lyseblå lue og votter.


Her har han på seg luen eg strikket til hentesettet han skal bære på sin . Luer (og et par dukkeklær).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg