fredag 18. november 2016

80 Talls hår

Her er kjendisfrisyrene, som er så elleville at bare - tallet kunne ha. Jeg ønsker gjerne litt mer volum i håret. Skal du på 80s cruise eller kanskje en - tallsfest ? Her finner du litt - tallssminke og hårfrisyrer du kan bruke for å få kostymet til nye høyder.


Mange av oss jobbet iherdig med på å gi begrepet høysåte mening.

Og husker du alle som gikk rundt med hockeysveis? Beslutningen tok han for å kunne . Hårmoten går i sykluser, men det vil aldri bli så ekstremt igjen! Noen ganger skulle man tro at vi ikke hadde speil på den tiden. Her er noen frisyrer som var (forholdsvis) vanlige på - tallet.


Her er våre filmfavorittøyeblikk fra det glade - tallet. Få tipsene til hvordan du kjører - tallsstilen av vår hårekspert !

For eksempel å klippe opp et langt hår slik at man kan sette det opp bak og . Hvilke hårklipp var det mest populære på den tiden? Hvordan kan du lage din egen disco styling? Hvilke volumetriske frisyrer for kort hår er iboende i - tallet ? Nå som - tallet er supertrendy er den brede sideskillen tilbake. Denne Pinnen ble oppdaget av Michelle S. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Harde og myke linjer, ofte kan håret se ut som det er klippet etter en linjal.


Detaljer fra - tallet er tilbake, som rottehale, hockeynakke og . Med høstens fokus på tekstur, bølger og volum er det ikke til å unngå å få litt - talls vibber. Nordic Autumn fra vår nye hårkolleksjon , Nordic . Det er bare noen av assosiasjonene mange får når de tenker på - talls klær,. Poison satte - tallsstilen med stort hår og pannebånd. Kjøp - talls Gitarhatt med Hår til bra pris online.


Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer!

Velkommen inn og gjør ett godt kjøp,. Høyt hår og boblende kulturliv etterfulgt av krakk og ve: - tallet er tiåret vi aldri blir ferdige med. Midjebelter, hår som er kreppet med krepptang, skulderputer, . Linn-Therese Tallås (28) fra Fetsund har kreppet hår og grorudpalme. Den lyse, som i utgangspunktet lignet mest på mitt eget hår , fikk meg mest av alt.


En ekte - talls frisyre, med mye hår foran, oppå hodet og langt hår ned nakken. Det kan være lurt å bruke en parykkhette når du kjøper parykker, for at håret. Vet du hvem som oppfant miniskjørtet, eller hvorfor 70-tallsklær fortsatt. Vi må heller ikke glemme grorudpalme, rottehale og hockeysveis som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg