fredag 25. november 2016

Lettvint fredagsmat

Tipper det er flere som er som meg, at man mister noe av både matlysten og tiltaksevnen på kjøkkenet når det er så varmt som nå. I tillegg egner rettene seg å spise både varme og kalde og de er. Dette er en frisk og enkel salat som både kan spises til middag eller til lunsj. Nå når varmen har lagt seg over store deler av landet, hvorfor ikke blåse en lang marsj i den varme middagen og heller bruke noe kaldt. I FORM gir deg sunne og enkle oppskrifter på rask middag som du tryller frem på bare minutter.


Er det noen som har noen gode forslag utover kylling- eller skinkesalat? Syns det er så deilig med kald mat i varmen , men trenger litt . ENKEL MIDDAG I VARMEN. Suppe er lurt i varmen da Ikke så tung mat liksom. Middager du lager på under minutter.


Sitron- og papayamarinert kyllingfilet. På våre kurs gir vi deg kunnskap og motivasjon, hjelper deg til å finne frem til de små endringene i kostholdet som gir størst effekt på vekten. Jordbæryoghurtis med varme jordbær. Alle som spiser lunsj og middag hos oss kan forsyne seg med nystekt focaccia fra brødbuffeten vår.


Alle bør få muligheten til å nyte deilige, interessante, hjemmelagde, og sunne matretter, ikke sant? SpisRiktig handler om å legge til rette for en forenklet hverdag . Kirkens Bymisjon serverer middag til mennesker i rus– og gatemiljøene på våre. Om sommeren er det deilig med lette middager , spesielt med varmen nå i sommer frister det mer med salater og lett mat fra havet.


Etter en kort spasertur kommer du inn i varmen på Festningen restaurant. En restaurant med unikt kjøkken og energi. Spis eller drikk noe godt hos en av SiOs spisesteder og kaffebarer. Her finner du ditt nærmeste spisested og kaffebar. KAFFE, LUNSJ OG MIDDAG MIDT I KONGSBERG.


Vi har rykende varme og hjemmelagede supper, lunsj og middagsretter. Se reiseanmeldelser, 25 . Det er ikke så lett å snakke om middag som én type matvare, men det som. I en hektisk hverdag er det lov å ty til ferdigretter. Findus har både tradisjonsrike klassikere og spennende retter fra andre verdenshjørner.


Få tips til enkle middager fra Hatting med pølsebrø hamburgerbrød og mini. Vi anbefaler å varme Mini pizzabunn kjapt i brødrister rett før servering, da får du . Denne myke og rykende varme poteta kan fylles med akkurat det som passer din. Det betyr at middagen leveres kal slik at du kan varme den opp når du selv ønsker det. La deg friste av vår rikholdige buffetrest med varme og kalde retter, en mengde desserter og egen barnebuffet.


Drikke er inkludert i prisen, og sitteplassen . Husets storstue serverer hotellfrokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig buffetlunsj. Her får du de beste råvarer i sesong, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg