Potetmos ble lagt som et lokk på toppen, og servert som en. Krydret kjøttdeig dekket av digg potetmos er enkel og perfekt kosemiddag. Godt, mettende og veldig lett å lage.
Du trenger omtrent en halvtime . En enkel kjøttform med karbonadedeig, potetmos med løk, tomatsaus og revet ost på toppen.
Populær og rask familiemiddag. Du kan også bruke kjøttdeig i . Lag potetmos etter anvisningen på pakken. Spe med væsken under omrøring til du får en luftig potetmos og . Kjøttstuingen og potetmosen lages på forhån legges så lagvis. Potetstappe : Kok poteter uten salt og hell av vannet.
Varm opp fløte og smør, hell over potetene og mos til stappe.
Smak til med salt og pepper . Noen ganger er det så vanskelig å vite hva vi skal ha til middag. Anyway så var jeg litt fysen på potetmos og siden jeg fant både bacon og kylligfilèter i fryseren så ville jeg prøve å lage en liten vri på hyrdepai. På toppen, et lag med hjemmelaget potetmos. Gartnerløkka barnehage. Denne oppskriften passer for en avdeling på 18.
Har lest om denne retten mange ganger på middagstrådene, så nå tenkte jeg å prøve Men, mangler oppskrift da. Er det godt forresten? Ta paien ut og fordel potetmosen over kjøttmassen.
Kjøttdeig med grønnsaker i bunn, potetstappe over der og ost på toppen! Lages i stekeovnen i en ildfast form! Legg på en tier ved kjøp av potetstappe og bruk kjøttdeig i stede for pølse og man har en. Dersom du vil kan du ha potetmosen i en sprøytepose.
Lag små rosetter på kjøttdeigen. Eller bare ha potetmosen på toppen av kjøttdeigen). Hyrdepai ( potetmos , kjøttsaus, grønnsaker, ost).
Porsjonsstørrelse: porsjon. Revet eller skivet ost. Skal jeg oversette Sheperd`s pai til norsk må det vel bli gjeterpai, eller hyrdepai. Gjerne tilsett et par spiseskjeer parmesan i potetmosen.
Så gryta og litt frosne grønnsaker før du topper med event mer mos og ost. Ha potetmosen som et lag over og dryss revet ost på toppen. I mange år mente man jo at fredag var ensbetydende med hyrdepai. Men paien, lammekjøtt og grønnsaker under et lokk av potetmos , fikk oss. Gjeterpaien ble ganske raskt døpt om til hyrdepai , og dermed var to . Kutt opp kjøtt, sopp og løk og ha over.
Kyllinggryte med rød curry. Sånn basic så består det av potetmos , grønnsaker (om du vil), kjøttdeig og ost.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.