onsdag 9. november 2016

P3 tinder i gamle dager

P3 tinder i gamle dager

VG skrev om det upassende navn surrogatmødre – som ikke er særlig godt ettersom de . Hilse med håndtrykk og fullt navn ? Av og til kan det være vanskelig å vite hvordan man skal hilse på forretningsforbindelser, ikke minst . Stygge navn på barnet i magen. Kallenavn på det ufødte barnet i magen er vanlig. Er det å gå for langt å kalle nurket for sneipen?


P3 tinder i gamle dager

Hvem har valgkampens længste, naturvenlige og mest upassende navn ? Det ene navnet jeg kom på var Tor-Tur. Det andre navnet var Saga. Jeg er Kattsson, sa han. Hvis navnet bliver godkendt, skrives det på listen over godkendte fornavne og. Bombeøya har frem til nå vagt lite oppmerksomhet blant befolkningen.


Mikke er en mus, og det er ikke mye som er grovt eller upassende med han. Problemet er bare at de færreste tenker på hyggelige Disney-figur . VINNEREN: - De norrøne navnene Tor, Odin og Balder er de mest. Hvorfor kaller noen barna sine for ting som Fanny og Rasmus?


Fanny er jo kallenavn for det kvinnelige kjønn på engelsk, og rasmus høres jo ut . Upassende navn truer nyt intranet. Er det noen som vet hvor Anders Behring Breivik får Breivik navnet fra? En brite får svært ved at rejse ud af landet i fremtiden, for han har nemlig fået nægtet et nyt pas. Det skyldes, at hans navn er for upassende. BT-leserne syntes blant annet at Silkesvarten var et upassende navn for den litt skumle fisken, mens Svarte-Petter stakk av med . Leser nå Barnas bok av Byatt og Olive synes jeg er et flott navn fordi om jeg automatisk også tenker Olive tok en øks og det gir mindre positive assosiasjoner :) . Det var ikke noe bedre, sa kongen, . KARMØY: Navnet skjemmer ingen, men Tjukkasgjengen er, i alle fall etter flere års drift, et tilsynelatende et upassende navn.


Mand fra Storbritannien fandt på et sjovt navn - nu kan han ikke forlade landet. På stiftelsesmøtet ble man enige om at dette var et upassende navn for en klubb som også skulle starte fotballag som en følge av økende fotballinteresse i . Svenskene må forandre upassende fuglenavn. Avsmak, Stavangersmurfens klagemur, japanske navn , tysk cola og bryggeri-bilen som . Mor og far banner, hører på høy musikk og ser upassende TV-programmer.


P3 tinder i gamle dager

Bruk familieinnstillinger til å blokkere upassende nettsteder på Xbox One- og. Innholdsbegrensninger. Dette underbygges av vår Speak up -kultur.


Ditt navn og rapporten du sender inn behandles konfidensielt, og blir kun delt med de som må vite det, som . Flere gir nå uttrykk for at øyas navn er upassende , og har kontaktet både Kulturdepartementet og Fylkesmannen i Buskerud for å få endret . UPASSENDE NAVN : Moskva-Marit liker egentlig ikke Moskva så godt. NO: NRK-korrespondent Marit Christensen (64) fikk navnet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg