onsdag 2. november 2016

Pastasalat fiskekaker

Denne smakfulle oppskriften på pastasalat med fiskekaker er enkel og faller fort i smak hos både store og små. Prøv den neste gang dere skal lage mat til . Fiskekaker er et sunt og godt middagstips. Overrask barna med en pastasalat i matboksen. I denne oppskriften er det fiskekake , men du kan godt bruke rester av kokt eller stekt fisk fra middagen.


En sunn og rask hverdagsmiddag som både små og store vil elske.

Porsjoner: 3-porsjoner . Denne oppskriften med avokado og pastasalat er enkel og tar kort tid å lage. Perfekt for dager du har . Hverdagsmiddag av Kristin Grønnerud. Syns du det er vanskelig å servere fiskekaker som frister både store og små? Pasta er en favoritt blant mange.


Kok penne etter anvisning på pakken. Mot slutten av koketiden heller du ertene sammen med pastaen i ett minutt. Hell av vannet i dørslag og legg tilbake penne.

Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap. Jeg elsker virkelig hjemmelagde fiskekaker ! Ingredienser: kg. Rester av pasta , ris og poteter er fremdeles mat og kan brukes i uendelige varianter av….


Vi tenker på fiskekaker som nokså særnorsk, men vi er slett ikke alene om å . Vegetar-middag kan være utrolig godt. Prøv hjemmelaget pasta med fullkorn servert med en rask, enkel og spicy tomatbønnesaus. SOS-chat betyr mye for mange.


Hvordan er det å være. Matboks med fiskekaker og pastasalat , grønnsaker og bær. Hjemmelagde fiskekaker med ris og mangosalsa. Bruk rester av fisk og potetmos til å lage fiskekaker. Vend fiskekakene i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel.


Find this Pin and more on Foodie by Annie Uncanny. Anita Stokke Blomvik deler oppskrifter på asiatiske fiskekaker med nudlar og laks med krema pasta og ruccola. Foto frå boka Kvardagsmat . Ta en titt på ulike sauser som passer til kjøtt og fisk.


Vi har en rekke sauser med ulike farger og smaker.

De ligner på små fiskeboller, men smaken minner mer om fiskepinner. Disse falt også i smak . Men pasta inneholder mye raske karbohydrater, som bidrar til rask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg