søndag 27. november 2016

Langvarig forkjølelse barn

Langvarig forkjølelse barn

C er for eksempel vanlig når barn blir forkjølet , og barn kan også . Forkjølelse er en virusinfeksjon i de øvre luftveiene. Det finnes mange virus som. Tilstanden er karakterisert ved sår hals, slapphet og lav feber i starten. Slapp, tett nese, vondt i halsen, hoste, feber og smerter er symptomer som kan røpe influensa eller forkjølelse. Slik sjekker du hva du har fått av smitte.


Langvarig forkjølelse barn

Små barn er som regel mest mottakelige . Typiske symptomer på forkjølelse er tetthet i nesen, vi blir snørrete og slapp, får sår hals, hoste, feber , og kan få hodepine. Det kommer selvfølgelig an på hva årsaken til feberen er. Barn får oftere feber.


Men hvis du har litt feber i forbindelse med forkjølelse eller halsvondt, er ikke det farlig for babyen. Er du rammet av forkjølelse ? Og det passer skikkelig dårlig å bli syk nå? Vi har samlet de aller beste tipsene som gjør deg frisk innen timer.


Langvarig forkjølelse barn

Som oftest blir du mye dårligere ved influensa enn ved en forkjølelse , og symptomer som høy feber , smerter i muskler og led hodepine og slapphet er mer . Tiden fra du blir smittet til du blir syk er vanligvis to til fire dager, og en forkjølelse varer vanligvis ca. Influensa er ofte verre og mer langvarig enn forkjølelse , og symptomer som feber , kroppssmerter, hodepine, ekstrem slitenhet og tørrhoste er mer intense. Og har du feber , bør du være hjemme uansett, sier han. Den holder seg i de øvre luftveiene, mens influensa også kan angripe lungene . Symptomene er ifølge Folkehelseinstituttet sår hals, heshet, hodepine, vanligvis ingen eller moderat feber. Ukomplisert forkjølelse varer cirka 1 . Vi råder folk til å ikke trene om de har feber , og at det bør gå et døgn fra man er feberfri til man gjenopptar treningen.


Har man en forkjølelse. En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk krupp. Ved forkjølelse er barnet som regel sutrete og misfornøyd med feber rundt 35 . Hodepine, muskel - og leddsmerter kan også være en del av symptomene ved forkjølelse. Deretter begynner nesen å renne, man hoster, nyser og får gjerne lett feber.


Langvarig forkjølelse barn

Ved feber og smerter kan man bruke reseptfrie, smertestillende . Ved allergi er det vanlig med røde, . Her får du vite hvorfor. I starten har man ofte lett feber , hodepine og man kan føle at man fryser, ofte har . Hjernehinnebetennelse begynner ofte med forkjølelse , feber , utilpasshet og hodepine. Det er en grunn til at du ikke blir frisk.


Hodepinen blir verre, feberen stiger, og man kan få kvalme og begynne å . Ammede barn har vanligvis god motstand mot infeksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg