tirsdag 22. november 2016

Magasiner for eldre

Du finner både magasiner med fokus på mote og magasiner med fokus på indre velvære. Jeg ønsker å bestille et eldre magasin , hvor kan jeg gjøre dette? VI OVER er landets største kommersielle magasin for seniorer, og leses av. Les vår nyeste utgave av VI OVER her og bla i eldre utgaver i vårt arkiv.


Norges største magasin for eldre.

Pensjonisten kommer ut ni ganger i året med stoff som er aktuelt, nyttig og underholdende. I vårt medlemsblad Pensjonisten vil. Oslo er en aldersvennlig by, og i magasinet ønsker vi å inspirere eldre og seniorer om muligheter som finnes for eldre i byen, sier byråden. Vold og trakassering mot eldre er fullt mulig å forebygge.


Aftenposten mener: Oslos eldre fortjener bedre. Fedre som slår, incest, porno og psykisk syke omsorgspersoner. Forfatter Gro Dahle skriver om det vi ikke har lyst til å snakke om.


Bestill HMS- magasinet i dag.

Bladet for deg som arbeider med og for helse, miljø og. Når gjennomsnittlig levealder nærmer seg hundre år, vil vi trenge langt flere 75- åringer i jobb. Da må vi tenke helt nytt om hvordan arbeidslivet. Magasinet Rusfag - tema eldre og rus. Rusfag er en felles utgivelse fra de syv regionale kompetansesentrene på rusfeltet (KoRus).


Hun forteller at hun brente seg på å kjøpe den siste utgaven av Folk er Folk da magasinet kom ut forrige uke. En eldre forbipasserende kvinne . Eldre og seksualitet. Det er vanlig å tenke at seksualiteten betyr mindre . Interiørmagasinet som gir deg lyst til å fornye!


Et magasin fylt med ideer, inspirerende temasaker og boligreportasjer, interiørtrender og shoppingtips! Vi hører mye om ulempene ved å bli eldre. Fysikken går nedover, vi husker dårligere og ser dårligere.


Men hva er fordelene? Amerikanske forskere viser at . Sylvi Listhaug som tar over som . Velkommen til Serieantikvariatet.

Serieantikvariatet kjøper og selger forskjellige eldre og nyere norske og danske tegneserier, pocket, magasiner , litterære . Sommerutgaven av 55pluss er nå å få kjøpt i Narvesen,. Asker kommunes bo- og omsorgssenter for eldre ønsker frivillige. For samfunnet kan et større fokus på dette bidra til bedre livskvalitet for de eldre , og estimerte kostnadsbesparelser på opptil 8millioner . Forskjellig kvalitet.


Te-Sho fra Bruce Chatwins essay om Rocks verden, nå bare syv år eldre. Verkstedarbeiderne i Mantena stålsetter seg foran neste anbud: – Verst er det med de eldre arbeidstakerne. I år skal det bestemmes hvem som får kjøre tog på. BoligPluss er best på ideer, og nettstedet som gir deg lyst til å fornye! Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv.


Ny på nett er et magasin som skal inspirere eldre til å komme i gang med internett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg