søndag 20. november 2016

Må man trekke visdomstenner

Denne Pinnen ble oppdaget av Andrea Syvertsen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Ti døpte på drop-in- dåp. Her kommer noen inntrykk fra drop-in- dåpen 16.


Kakebord med kransekake så seg hør og bør under dåp. Står du midt i planlegging av kakebordet til vårens konfirmasjon eller bryllup?

Dersom design og fargekoordinerte kaker ikke er tingen for deg, men et bugnende . Kaptein Sabeltann kakebord ! Og til feiringen med verdens fineste venninner fikk jeg mulighet til å lage ett ordentlig kakebord. Og om det er konfirmasjon, barnedåp , bryllup, 17. Et tradisjonelt norsk kakebord er imponerende og overdådig på alle måter, og vi elsker . Lyseblå med luftballongtema, personlige trykksaker.


Alle skal kunne gå flere turer og finne mye å velge i. Valentines dagene er over for denne gangen her på bloggen så da fortsetter jeg oppdateringen på kakefronten, . Enten det er til skoleavslutning, konfirmasjon, dåp eller sommerfest, er en god langpannekake en sikker vinner på kakebordet.

Slik så kakebordet vårt ut! Jeg er skikkelig fornøy og det ble akkurat som jeg hadde sett for meg i hodet – om ikke enda bedre. Vi held ikkje svære kakebord og reknar nok ikkje ei halv kake eller meir per gjest, slik eg har sett . Baby shower decorations in soft blues and greens after perfect for either a gender reveal or a gender neutral party! Pompoms and garlands would also be great . Arvekjole med en modifisert 17. Dåpen er selvfølgelig mye mer enn kakebord og bordekking, men . Her er kakebordet vårt fra dåpen , typisk kakebord her på Sunnmøre minst kaker på personer.


Hadde også litt godis til barna i dåpen , . Inspirasjon og tips til et litt annerledes kakebord. Dåpen te Embla og Sofie Tusen takk te alle som va mæ og gjorde dagen heilt . Og et ekte kakebord har noe for alle, fra de syrlige og skarpe. Nasjonaldag, konfirmasjon, bryllup, barnedåp , . Har du med eigne kaker kan vi dekke opp, setje fram kakebord og servere til. Ein barnedåp er ein viktig merkedag for familie og nær vener.


Bugnende kakebord er noe vi forbinder med mai, konfirmasjon, bryllup og dåp. Langbord med tante Marits tradisjonelle fyrstekake, side om . Babyshower, bursdager, konfirmasjon, dåp , .

Heldigvis er det noen som elsker å planlegge dåp og fest, sånne som meg,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg