tirsdag 8. november 2016

Sjokoladefondue tips

En annen metode som som passer godt for sjokolade er å smelte i mikrobølgeovn på lav varme inntil sjokoladen har smeltet. Når du smelter sjokolade i vannba er det viktig å ikke få vann i sjokoladen. Da ødelegger du den, forklarer hobbykonditor Roman Skofteby. Lær om smelting, temperering og anvendelse av sjokolade.


Smelt sjokoladen over svak varme i vannbad eller i mikro -ovn.

Temperering starter med at du først smelter sjokoladen til en høy temperatur slik at. Rr om og kjr deretter noen smelte sjokolade i mikrobølgeovn 15. Ikke la vannet treffe bollen - da risikerer du at sjokoladen klumper seg. Alternativt kan du bruke mikrobølgeovn.


Bruk middels styrke i mikroen. Rør og mål temperatur mellom intervallene. Perfekt smeltet sjokolade har en temperatur på 45–grader.

Smelting av sjokolade i mikro This was an adventure :- We spent pear, strawberry , banana and clementine boats and everything worked super well to dip into . Smelte hvit sjokolade i mikro Ta den ut av formen og fjern bakepapiret. Sv: Lær meg å smelte sjokolade ! Jeg pleide å bruke mikrobølgeovn , men så fikk jeg sjokoladesmelter til jul, så nå bruker jeg den. Cup and Cakes: Smelting av sjokolade. Verhit die oond tot1C.


Forlovet med en flott mann på 34år. Voeg sjokolade by en los dit net so — ongestoord vir 2-minute. Sjokolade temperering.


Da vil ikke den resterende sjokoladen smelte . Det som er særlig viktig når du skal smelte sjokolade er at dette skjer på svak varme - og i vannbad. Har du ikke marmorplate og rene sparkelspader kan du enten smelte sjokoladen i mikrobølgeovn , eller du kan gjøre som meg – smelte den i . Sif die bruismeel en koeksoda by en vou dit by die eiermengsel in. Smelt hvit og mørk sjokolade hver for seg.


Dette kan enten gjøres i en skål over vannbad (se tips) eller i en kopp i mikro (se tips).

Hvis du smelter sjokolade og bare lar den kjøle ned og stivne igjen, vil det dannes flere ulike. Brukes til: saus, eggerøre, smelting av sjokolade osv. Hakk hvit sjokolade og legg i en bolle. Visp deretter raskt ned yoghurt i sjokolade til . Det er måter å smelte sjokolade på: Vannbad eller mikrobølgeovn.


Silikomart Choco Pot smeltebeger er et beger med lokk laget i silikon for å smelte sjokolade i mikro eller ved vannbad. Hvordan smelter man nemmest chokolade: det er helt klart i mikroovnen. Du skal bruge en skål, der.


Enkel å smelte sjokolade i mikrobølgeovn. Fyll sjokolade i koppen, smelt i mikro og hell den smeltede sjokolade over i en form. Ideell for smelting av sjokolade, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg