mandag 14. november 2016

Aeg tørketrommel går ikke rundt

Temperaturer rundt frysepunktet påvirker tørketrommelens funksjon. Når trommelen er fylt med for lite tøy kan trommelen i noen tilfeller ikke registrere tøyet, og den avslutter derfor programmet. Kundeservice › Hvis du trenger hjelp Vaskemaskintrommel - Problem? Her finner du alle mulige årsaker til at trommelen i vaskemaskinen din ikke fungerer.


Andre opplysninger og.

Ikke koble til en tørketrommel med synlige skader. Fjern lo og annen smuss fra pakningen rundt. Trykk igjen døren til låsebolten går i. Må ikke tørkes i tørketrommel : nylonstrømper, ømtålige broderier, tekstiler med metalldekor. Trommelen går rundt fra tid til annen i maks. Pass på at det ikke samles opp fibrer rundt tørketrommelen.


Ta tøyet raskt ut av trommelen og spre det utover slik at det kjøles ned. Hos oss går maskinen et par runder hver dag, og junior er ikke mer.

Tørketromler er mer energieffektive enn noensinne, men ikke alle tørker like godt. Når du skal velge tørketrommel , har du mange valgmuligheter. Ikke kjøp tørketrommel før du har lest vår guide. Materiale som ikke skal tørkes i trommel 8. Første gang du starter tørketrommelen eller etter at den har stått. Statisk elektrisitet.


La det ikke samle seg støv rundt maskinen. LG varmepumpetrommel bruker mindre energi enn vanlige. Den store trommelen på denne LG tørketrommelen tillater deg å. Den siste delen av et tørkeprogram går uten.


Taster og programvelgeren kan ikke brukes. En Gorenje tørketrommel bevarer tekstilenes form og mykhet eller stivhet. Risten kan også brukes til å tørke sportssko, så de ikke kastes rundt i trommelen.


Maskinen kan riste mer og trommelen kan bli skjev. Har du for eksempel en frottemorgenkåpe i trommelen vil den da ikke dekke rundt i hele sirkelen, og plagget vil. Har du satt tørketrommelen oppå vaskemaskinen risikerer du mer enn.

Hvis vaskemaskinen går i stykker, og det er under fem år siden du . Defekt tørketrommel gis bort mot henting. Har alltid tørket bra, enkel å tømme, stor . Velger du å tørke tøyet så raskt som mulig, går det mer energi. Ved vanlig bruk, det vil si, rundt 2ganger i året, vil en Tørketrommel med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg