tirsdag 22. november 2016

Hvit saus glutenfri

Brun saus som passer godt til karbonader, stek av svin eller okse. I dag har vi fiskekaker med potet, brun. Dagens er inkludert kaffe og dessert :) Velkommen :). I vaksen alder har eg fått i meg mykje makaroni og annan pasta, men aldri saman med poteter og brun saus ! Snu kakene først når de har fått .

Hvit saus er en god saus i seg selv. I tillegg er den en fin og nøytral basissaus som kan varieres i smak etter hva du skal servere. Onsdag: Pasta med skinke og fløtesaus og salat 13.


Torsdag: Pølsegrateng med salat 17. Tirsdag: Kjøttboller . Melk: Spesial fiskekaker uten melk - Bechamel uten melk. Makaroni Snarkokt 650g Sopps.

Fredag: Kjøttkaker med brun saus , kokte poteter, blomkål og gulrot. Gluten: Mais makaroni. Hva slags saus bruker dere til fiskekaker ? Dere som spiser fiskekaker og makaroni i . Sukker i makaronien har jeg aldri prøv men nå husket jeg plutselig bestemors grove hjemmelagde fiskekaker i brun saus med poteter og . Kokte poteter, kokte gulrøtter, makaroni , stekt løk og smeltet smør. Vi pleier ha fiskekakene i pitabrød med salat eller med makaroni og revne gulrøtter uten.


Da jeg var liten spiste vi fiskekaker i brun saus minst en gang i uken. Bytt ut brun saus med hollandaise. Eller poteter som pkt. Koker du opp hvit saus til makaronistuingen ? Hjemmelagede fiskekaker er bare snadder.


Den mest vanlige måten å bruke fiskekaker på er vel å ha dem i brun saus , med poteter og grønnsaker til. Vi har i tillegg ALLTID makaroni ved . Mange sverger til ferdige poser når det skal lages brun saus. Brune sauser passer best til stekt kjøtt og eventuelt stekte fiskekaker.

Fiskekaker i brun saus. Kylling med ris og grønnsaker. FISKEKAKER MED BRUNSAUS ,. LUNSJKAKER MED BRUNSAUS ,. Tomatsuppe med makaroni. Indisk suppe med focaccia.


Nam nam fiskekaker i brun saus er digg middag det. Ved siden av fiskekboller i hvit saus er dette tradisjonelle retter som overgår dyre Resturant jåler. Raud avdeling - Mona barnehage mona.


Denne gongen var det fiskekaker i brun saus , poteter, gulrøter og makaroni som sto på menyen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg