onsdag 5. juli 2017

Rullekake med ostekrem

Er du redd for at rullekaken skal sprekke opp ved . I denne rullekaken har jeg laget en nydelig ostekrem og den ble bare fantastisk god. Rullekake er raskt å lage, og om du skulle ønske en rask . Rulle kaken kan godt fryses ned og den er lett å ta opp . Denne rullekaken fylles og pyntes med en herlig ostekrem , som er smakt til med litt konjakk.

Trenger du en kake som det går fort å lage, er rullekaker tingen. Denne sjokoladerullekaken er fluffy og søt til kaffen. Glutenfri er den fordi det er . Gulrot- rullekake.


En rullekake er rett og slett et flatt sukkerbrød. Den er enkel å lage, og hjemme hos oss er det seksåringen som får lage bunnen. Pisk sammen ingrediensene til ostekremen og bre over den avkjølte.


Sjokoladerullekake er en sikker vinner på alle slags kakebord!

Kaken er spesielt myk i konsistensen fordi den lages med potetmel i stedet for . Healthy Rice Krispie Treats made with peanut butter, coconut oil, maple syrup and brown rice krispies. These vegan and gluten free treats are topped with dark. Lag rullekaken glutenfri ved å bytte ut melet med glutenfri melmiks.


Ha over i en sprøytepose og dekorer rullekaken med rosetter. I dag fant jeg ut jeg ville lage en type rullekake. Valget falt på marengs med syrlig ostekrem og jordbærbiter. En enkel og deilig rullekake med bringebær. Pisket krem i fyllet gjør kaken ekstra saftig og god.


Perfekt vår- og sommerkos. Se hele oppskriften her! Hjemmelaget rullekake er lekende lett å lage og smaker supergodt. Marengsrullekake med syrlig ostekrem. Sommerens nydeligste glutenfrie rullekake - Tara.


Det søte liv-Kristines gulrotkake i langpanne med ostekrem. I denne kaken har vi tatt to favorittkaker, gulrotkake og rullekake , og samlet… Se mer. Se alle ingredienser .

Oppskrift på saftig sjokoladerullekake fylt med en myk og deilig kaffekrem. Toppet med salt karamell og hakkede peanøtter. Rullet gulrotkake, rullekake med mønster og krem, og et hemmelig triks helt. Lag en saftig og god krydderkake med en fyldig ostekrem.


Denne Pinnen ble oppdaget av Gry Olsen. Nydelig til en kopp varm te. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Mange kaller denne klassiske rullekaken også for Swissrull. Fyll den med jordbær- eller . Deilig oppskrift på myk og velsmakende rullekake.


Jeg blogger i dag fra vakre Tromsø og vil gi dere oppskriften på en fantastisk festkake som dere bør prøve! Dette er en festkake som er inspirert av den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg