onsdag 3. april 2019

Kjøttdeig og bacon pai

Kjøttdeig og bacon pai

Kjøttdeig og bacon pai. Veldig god både som egen rett, på et tapas bord og har laget den . Litt forberedelser på forhån men lettvint å servere. God og mettende pai med kjøttdeig. Paien passer godt når hele familien skal kose seg, enten det er til hverdags eller på lørdagskvelden. Hvis du ønsker å spare . Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk.


Pai med brokkoli og bacon. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet. Dette er en god middagspai som hele familien vil like.


Til denne oppskriften trenger du porsjon grunndeig eller ferdig paideig. Her finner du oppskrift på . Det heter seg at det finnes minst en pastafasong for hver dag (og stadig flere blir oppfunnet). Når det kommer til pastapai må du lete etter store . Pommes Anna – potetform med epler og bacon. Ingredienser: 4-5g kjøttdeig. Her er Tina Nordstrøms oppskrift på pai med kjøttdeig og sopp.


Kjøttdeig og bacon pai

Jeg laget pai for første gang her om dagen, og til min store overraskelse ble det jo super digg! Fylte den med både kylling, broccoli, bacon og . Dette trenger du: 1gram romtemperert usaltet smør 2gram semper mix stort egg. Oppskrifter av Kjersti Rustad. Verdens bedste bacontærte med en virkelig god tærtebun der er saftig og fyldig. En ekstra enkel pai for paideigen kjøper du.


Visp eggene lett sammen. Bland eggene med kjøttdeig og ost og hell blandingen i paibunnen. Topp med baconskiver og tomater. Stek paien nederst i oven i ca.


Kjøttdeig og bacon pai

Fried Rice is perfect for meal prep and a genius way to use leftovers. Noen som har oppskrift på en enkel pai med kjøttdeig som går raskt å. Jeg bruker også bacon , brokkoli og søtpaprika sammen med kjøttdeig. Vi har brukt kyllinglever, eldhusrøkt bacon – og kjøttdeig av lam, svin . Pastapai: Rigatoni med kjøttdeig og bacon. Finn denne og andre Pins på recipes av Kari Holmen. Nylaget pai er alltid godt.


En nydelig pai fylt med sopp og kylling. Denne er fylt med sopp. Paiskall : 3g hvetemel. Fyll: ½ dl langkornet. Uprøvde middagsoppskrifter av June Gården.


En godt lagd pai er noe av det aller beste jeg vet! Det er utrolig hvor mye god smak det er mulig å få oppi dette sprøstekte og flakete paiskallet. Herlig pai med grov bunn og bacon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg