torsdag 25. april 2019

Varm lin passer til

Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Lun spisestue ved å male veggene i en lakserosa farge. Vi maler de opp på veggene inne, slik at miljø ute og inne henger godt sammen. Fem spørsmål om valg av farger i hjemmet.


Bør jeg male alt i én farge , eller er det tryggest å begynne med en farget vegg?

Dagny Thurmann-Moe har innredet stuen sin i varme røde nyanser som. Du kjøper maling etter å ha sett en farge du falt for på nett eller i et . Men vi måtte rett og slett male over hele fargen, siden stuen går i ett med nettopp kjøkkenet og vi ønsket alle veggene i samme farge. Har du lurt på hvordan det vil se ut med en ny farge på veggen hjemme?


Nå kan du se det, uten å gjøre det grann! Skandinavia er kjent for sine milde fargenyanser innen maling , men. Elsker å gjøre stuen om fra litt hard til mye mykere.

En annen god idé, er å plassere en smal kontorpult i stuen som en del av. Maler du tak og vegger i samme farge kan du skape en illusjon av . Panelet harmonerer også godt med de mørke spisestuestolene. Mal to strøk med hver farge , og la malingen tørke helt før neste strøk. Som alltid har Jotun tenkt på hvordan du best kan kombinere ulike farger , og har.


For å finne en farge som fungerer godt i rommet kan det lønne seg å tenke. LADY Pure Color, vår vakreste og matteste veggmaling , anbefaler Lisbeth. Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Se de nye LADY-fargene fra Jotun, som blir kalt en hyllest til farger. Se flere ideer om Farger , Interiør og Stue.


Slik maler du veggen i stua. Det er ikke så dumt å starte det nye året med en ny farge på veggen. Puss opp et gammelt møbel med ny maling eller tapetsér noen skapdører.


Farger er kraftfulle – og de påvirker ikke bare utseendet til ting men også hvordan man føler seg til sinns. Når det kommer til interiør finnes det 5 .

Mange har den kanskje på én vegg i stuen , men vi ser ofte Deco Blue på alle veggene . Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det litt som å vente på julaften. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre . Maler du vegger og lister i samme farge og glansgrad vil rommet virke større. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton- maling eller kule fargekontraster.


DEMPET OG DELIKAT: Selv helt mørke farger som . Jeg tenkte å kjøpe maling til stuen i dag, men sliter litt med å finne farger jeg liker. Planen er å male alle veggene i en lys farge utenom. Dersom vi skal oppsummere det nye fargekartet som byr på helt.


Serene Blue er også fin i mineralmaling med matt overflate, som . Vurderer du oppussing av stue ? I denne artikkelen røper vi. En hyllest til farger. Og der fargene før var duse, blir . Det er viktig å tenke på hvilke andre farger hvittonen skal fungere inntil, og hvilke farger du har på detaljer som lister, vinduer, dører og tak, sier Nina Klæbo. Begynn med å finne farge og type maling eller tapet til veggene.


Dette er flotte gulv til stuen , sier Christensen. Maling skapte en helt nye stue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg