onsdag 24. april 2019

Saftig brød med gulrot

Mener å huske dama sa speltbrødet er sunnere fordi det inneholder mer næring. Det var noe mer også, men jeg husker ikke hva det var. Under Prosjekt hjemmebakt brød hører det med å forsøke seg på speltbrød.


Også denne oppskriften er fra Åpent Bakeris bok “Brød”, og i likhet . Lyst speltbrød med rug.

Vær med og si hva du ønsker å lese om! Se hele brødutvalget. Ingenting er som nybakt brød! Prøv med nøtter, hele korn og frø - brødet blir utrolig saftig og godt!


ELTEFRITT HALVGROVT SPELTBRØD. Her er tipsene du trenger for å lykkes med speltbrød , hva du bør gjøre og ikke. Oppskrift på grovt og saftig speltbrød , med ekstra sprø skorpe.


Kan varieres i det uendelig -prøv eltefritt speltbrød med chiafrø!

Hva er hemmeligheten bak saftige hjemmebakte brød? Svaret er enkelt, og . Men jeg er litt usikker på dette med spelt og hvete – hva forskjellene er og . Hva var vel livet uten saus? Velger du et speltbrød laget av finmalt speltmel, er det mindre sunt enn. Norske helsemyndigheter anbefaler gjennom kostrådene mer grove kornprodukter med et høyt innhold av fullkorn og fiber i vårt daglige kosthold.


Speltbrød - bodobakeri. Bestilling ( hva ønsker du å bestille). Vi har en enkel basisoppskrift på et 1 speltbrød som brukes av flere av våre faste kunder. Den tilbyr vi med egne brødposer merket med . Hyttefrokost med nystekt grovt speltbrød.


Dette speltbrødet lager du enkelt på en -to -tre. Nyt speltbrødet med hva enn du måtte ønske. Brødhøsten: Supersaftig speltbrød ! Det er kjempegodt med hjemmelaget, og du har kontroll på hva det er i brødet. SAFTIG SPELTBRØD (eltefritt).


Det ligger allerede noen oppskrifter på speltbrød her på bloggen, men.

Hva med å bake litt brød i vinterferien? Jeg er på plass med nok et eltefritt brød – eltefritt speltbrød med solsikkefrø. Les litt om mine tips nederst i innlegget om hva du kan gjøre med . Jeg baker den som om det skulle være vanlig mel, bittelittegrann mer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg