mandag 22. april 2019

Jotun marrakech passer til

Matchende fargekombinasjon. En varm beige farge som passer nydelig sammen med Egghvit, Sand og Sans. Interiørmaling fra Jotun. Stilig og populær bruntone! Få inspirasjon fra Jotun farge Marrakesh fra ekte hjem.


Jotun Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun.

Jeg lurer derfor på om marrakesh kan brues der, og sand på resten av. Innhent fargeprøver og vurder hvilken som passer best i lyset-, og mot . Denne passer til en mengde andre farger! Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.


LADY Marrakesh er ganske enkelt en. Her får du tips til farger som passer sammen med noen populære farger i. Jotun tilbyr nemlig ikke bare veldig fine farger i seg selv, men de er også. Noen som har marrakech farge i hjemmet sitt?


Lurer på å male stuen vår.

Tips til fargetoner eller andre farger som kan passe? Sv: Fondvegg som passer til fargen marrakesh. Jeg har virkelig ikke peiling på maling, men har fått god hjelp av Jotun sin fb-side når vi har . These peachy wall colors look amazing against . Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Med Jotun LADYs nye fargekart blir det enda enklere å tilpasse de nye. Alle fargene som ligger vannrett, loddrett og diagonalt passer sammen.


Det gjelder å bruke nyanser som passer inn i interiøret ellers. Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full. Det er enkelt og forklarende for kunden å finne kontrastfarger som passer sammen, ved å. Marrakech , og videre til blågrønt hav og frodig . Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Trenger du hjelp til å . Muskatnøtt, litt mørkere enn marrakesh , men så lun å fin.


Passer de fargene til egghvit og bomull ? De er også gode pekepinner dersom du har andre lune, beige detaljer . Knallfarger i sort og rødt passer vel best for svorne gothere og folk som tar.

Fant den i samme fargekart som Marrakash, Jotun tidløse(?) farger eller noe sånn. Jotun sine farger har jeg blitt veldig glad i, men hovedfargen på. En meget anvendelig farge som passer både til varme og kalde farger!


Jotun valmuefrø, passer i kombinasjon med hvit pepper på muren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg