fredag 14. juli 2017

Vafler med rømme

Rør inn litt rømme i røren og server med brunost. Når pappa lager vaffelrøre blir det verdens beste vafler. Server varme vafler med rømme og syltetøy.


Vi har rørt inn litt rømme og vaflene smaker fortreffelig med brunost på. De kommer til å forsvinne fort .

Men hva med å servere en vaffel med ristede pinjekjerner og honning i tillegg til lettrømme og friske bær neste . Vafler med rømme og jordbær er en klassiker. Pensle jernet med litt smør og stek vaflene til de får ønsket farge. I denne oppskriften er noe av melet byttet ut med havregryn, og det gjør vaflene bare enda bedre.


Rømme i vaffelrøren gir veldig myke og gode . Vaflene blir tykke og myke og veldig . Ha røre i vaffeljernet og stek til vaflene har en gylden farge på begge sider.

Se også vår oppskrift på vafler fra kokkelærer Hans Dahl Ørstavik. Ingenting slår duften av vafler en søndags formiddag, og ingenting smaker vel bedre til kaffen enn en vaffel med brunost, syltetøy og rømme. Dette er grove vafler , laget med rømme og mindre sukker, som du lett kan servere til lunsj eller legge i matpakken. Og de smaker nydelig!


Jeg elsker nystekte vafler og selv om jeg spiser vafler mye oftere enn. Denne Pinnen ble oppdaget av wenche goss. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Ekstra gode vafler : dl helmelk dl rømme (lett eller vanlig) egg ts salt dl hvetemel dl sukker 1g smeltet smør. Helt innafor på en søndag, eller hva . Bruchetta makes for a perfect pair with some wine ;) (via The Garlic Diaries). Noen spiser til og med vafler med pølse. Man tager hva man haver når man skal lage vafler , sier Wenche Andersen.


Grunnsatsen er melk og mel. Så kan du slenge i smør, rømme , . Kunst, og vafler med rømme og syltetøy. Jeg lurer på hvor sola dro, her er den ikke.

Men det er den ikke alene om. Dette er den enkleste oppskriften på vaffel sålangt, og den beste. Oslo-basert trio som debuterer med norskspråklig plate med eget stoff.


Her slipper du å male . Håvard Buran Nærdal har hovedansvaret for tekst og musikk på denne . Oppskrift på vafler med rømme som smaker helt herlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg