tirsdag 11. juli 2017

Finn ordet spill

Gratis kryssordløser og leksikon med ord i forskjellige kategorier og temaer. Løser du kryssord og trenger hjelp til å finne ordet som mangler ? FINN OG VINN – Sommerkryssord. Det seksuelle aspektet ved . Søk for å finne Wordfeud ord som du kan spille.

Legg inn bokstavene du ønsker å sjekke mulige ord på i søkefeltet. Om du da søker vil du få opp alle mulige . Deretter trykker man på Lag ledetråder – altså stikkordene for å finne ordene i selve kryssordet. Jeg fant imidlertid fort ut en ting – mine . Populære og underholdende oppgaver der man skal finne frem til ord som er gjemt i et diagram omgitt av lett forvirrende bokstavkombinasjoner.


Når musikken stopper skal elevene finne ut hvem som har ordet som rimer på sitt. Her må elevene lese beskrivelsene og finne ut hvilke ord det er. Finn nordlige dyrearter.

Julekryssord Let og finn ord som passer til julen. Ord med bokstaver, Finne ord for Online Games inkludert Draw Something,. Scrabble, Words with Friends, Hangman, kryssord , anagrams. Ord med bokstaver, Finne ord for Online Games inkludert Draw Something,.


En historie blir så mye lettere å lese og vakrere hvis du ikke gjentar de samme ordene hele tiden. I bladhyller finn ein utruleg mange kryssordblad. Kryssord har rett og. Seinere når vi har sett ordet mange ganger, vil vi kunne kjenne det igjen som et.


Les og lytt til or finn par og lag setninger. Lær ord om kroppen, badet, kjøkkenet, kjæledyr og leker . Står du fast i kryssordet ? Spiller du wordfeud? Om du leter etter et rim, et ord til scrabble eller til en sangtekst - på denne siden får du hjelp til å finne rimet eller . Dette er alle ord på inntil fem bokstaver som står i NSF-ordlisten, inneholder C. Når det gjelder ABC, kan du finne betydningen i Bokmålsordboka, som er gratis . Jeg viL Lære Ã¥ LeSe - Arbeid med ord læremidler AS.


Salaby) - Hvilke ord er verb?

Våre beste kryssord omslag . Aktivitetsbok med enkle kryssord og letekryss. Se på bildene og løs kryssordet på hver side. På hver side er det også et puslekryss der man skal finne ordene. Alle løsningsordene er lydrette og har maksimum. Disse kan vises horisontalt, bakover, vertikalt og diagonalt.


Klikk på den første bokstaven, og dra - slipp på den siste bokstaven i ordet. Stor samling av ord med W til bruk i Wordfeu Scrabble og andre ordspill. Denne versjonen er for norsk.


Hvilket ord mangler i denne tittelen: ”De blodrøde …………….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg