tirsdag 4. juli 2017

Eggedosis sjokolade

En favoritt hos mange! Eggedosis er verdens enkleste dessert. Server alene, eller med revet sjokolade , revet appelsinskall, kakaopulver, kakestrøssel eller friske . Rask, enkel og billig dessert.


Du trenger kun egg, litt sukker og eventuelt litt revet sjokolade til pynt.

Kjempegodt til helgekosen, og særlig i påsken. Her har vi hatt på litt O´boy på eggedosisen. Du kan også bruke kakestrøssel, sitronmelisse eller revet sjokolade. Serveres som den er eller med friske bær, sjokolade eller kakao.


Har du lyst på en lettlaget sjokoladekake? Da er denne kaken noe for deg. Kaken kan lages både med og uten gluten, se i oppskriften nedenfor .

Verdens enkleste dessert kan varieres i det uendelige. Prøv en variant med sjokolade , appelsin og kanel! Sett steikeovnen på 1grader. Pisk egg og sukker til eggedosis.


Hell smør og kakao i eggedosisen. Sikt inn det tørre til slutt og . Fyll i glasset og server med skje. Bland gjerne med hakket frukt eller bær. Tips for barn: Et lite dryss med hakket sjokolade.


Finhakk sjokolade og nøtter. Vend inn appelsinjuice i eggedosisen og topp med nøtter og sjokolade rett før servering. Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som.


Til sjokoladekremen vispes egg og sukker til tykk eggedosis. En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! Smelt smør og sjokolade og rør inn kaffen.

Dette er en sikker vinner som er ferdig på minutter. Server eggedosis gjerne med bær og revet sjokolade. En liten skvett konjakk eller hetvin løfter eggedosisen til nye høyder og gir en god . Dryss over litt revet mørk sjokolade. Smelt delfiafettet på svak varme i en annen kjele.


Visp egg og sukker sammen til eggedosis. Ha eggedosisen i kremen sammen med avkjølt sjokolade. Tradisjonelt står konfekt og sjokolade på gavetoppen. Cupcakes med sjokolade er heller ikke å forakte.


Originalt er det brukt sjokolade med kakaoinnhold. Den luftige desserten består hovedsakelig av eggedosis , krem og sjokolade , lagt lagvis. Gelatin gir kremen stabilitet og konsistensen kan . Konfektkake med mørk sjokolade , egg, smør, sukker og mel er en klassisk kake. Rør sjokoladeblandingen inn i eggedosisen og vend melblandingen forsiktig . Pistasj og sjokolade kler hverandre - en go klassisk kombinasjon. Denne Pinnen ble oppdaget av Martine Laurhammer.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg