onsdag 26. juli 2017

Pynte bord med hortensia

Hva er vel vakrere enn en blomstrende hortensia ? Nyt synet av den lenger. Hortensia med veldig kort stilk kan brukes som borddekor og pynt. Utstyr: Et pynte fat (gjerne med speil), telysholder, en søt pyntefigur , en liten vase, hortensia og snitte kniv. Sett telysbeholderen med telys, den søte figuren og .

Bruk snitte kniven og kutt hortensiaen ned til ønsket lengde, lag en sløyfe av. Et flott pyntet bord er med på å gjøre dagen ekstra spesiell. De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore (delphinium). Les også: Tips til blå. Smukke kranse og vilde buketter med hortensia.


Det er alltid hyggelig å invitere venner og familie til 17. Borddekorasjon med hortensia magical, ridderspore og lisianthus.

Nedenfor finner du linker til fine festbord som passer til konfirmasjon. Denne hvite blomsterdekorasjonen med hvit hortensia og hvite orkideer. På dette festbordet er det brukt nøytrale farger på duk og pynt , og blomstene . Joiner bordpyntekonkurransen med denne collagen av bordet som dekkes. På det hvite bordet har jeg brukt orkideer, allium, hortensia og.


Er du ekstra vågal kan du pynte med noen kuule grønnsaker eller frukter som . Og den får stråle litt på bambusbordet før den blir bordpynt til helgen:). Våre festroser er passer. Små vakre potteroser, lobelia, hortensia og røde pelargonia. Vi gir deg tips og ideer til hvordan du kan pynte festbordet.


Blå riddersporer og hortensia gir vakker blåfarge på bordet. Det er mange måter å pynte et vakkert festbord på. Dette er et vakkert 17. Slik pynter du et vakkert konfirmasjonsbord. May-Grethe Gridset .

Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen. Hos Mystone finner du et stort utvalg av fine pynteting til festbordet boligen. Det herlige stoffet er laget i en bomulls- og polyestermiks . Her er konfirmasjonsbord i ulike stiler og prisklasser.


HORTENSIA Silkeblomst. Se mer produktinformasjon. Antall: Ikke tilgjengelig for nettkjøp . Da er det lurt å kjøpe Horsensia og bruke det som bordpynt.


En enkel liten blomst pynter opp på servietten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg